VIBOVIT Baby

VIBOVIT Baby

Dit supplement is speciaal ontwikkeld om voeding van baby’s aan te vullen met 10mcg vitamine D om een normale groei van de botten vanaf de geboorte te ondersteunen.


In het eerste levensjaar maakt je baby een ongelofelijk snelle groei en ontwikkeling door. De energie daarvoor haalt hij of zij uit de voeding. Je baby heeft vitamine D nodig voor de groei en de ontwikkeling van de botten. Zonlicht is de belangrijkste bron van vitamine D. Baby’s mogen echter niet aan de volle zon worden blootgesteld. De Gezondheidsraad adviseert daarom tot een leeftijd van vier jaar de voeding het hele jaar door aan te vullen met 10mcg vitamine D per dag.

Vibovit Baby is speciaal ontwikkeld om het dagelijkse dieet van jouw baby aan te vullen met de aanbevolen dosering vitamine D. Met Vibovit Baby heb je slechts 2 druppels vitamine D per dag nodig.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Vibovit Baby bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen. Bevat geen allergenen, dierlijke producten en lactose.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Lillie

Lillie

gemeld

Zijn deze druppels nog ergens in een echte winkel te koop? Etos en Kruidvat verkopen ze niet meer. Gaan deze uit het assortiment? Omdat je maar 2 druppels nodig hebt (itt 4 of zelfs 10 bij davitamon) gebruiken wij dit merk het liefst.

  • melden
anonymous-

anonymous-

gemeld

Fijne druppels, op basis van natuurlijke olie en maar twee druppels nodig voor de optimale dosering, waardoor je echt lang kan doen met een flesje. De neutrale smaak bevalt de kinderen ook goed!

  • melden
sibel

sibel

gemeld

Het is echt makkelijk en gaat langer mee goed voor de portomonee ��

  • melden
Brabos

Brabos

gemeld

Twee druppels waar alles in zit wat nodig is zonder extra toevoegingen! Ideaal! En als je het zo bekijkt is het dure flesje opeens niet duur meer!

  • melden
Toelie

Toelie

gemeld

Je kan de druppels ook op de speen doen en dan snel in het mondje. Super makkelijk!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven