Valentijnsdag met je gezin

Valentijnsdag met je gezin

Zin in een speciaal avondje met al degenen van wie je houdt? Voor een prettige Valentijnsdag hoef je niet met z’n tweeën te zijn: nodig iedereen van wie je houdt uit!


Februari is de maand van de kloppende hartjes, van intieme dinertjes en kleine attenties… Maar als je kinderen hebt, weet je vast en zeker dat het wat moeilijker is geworden om tijd te vinden voor jou en je geliefde dan in de tijd dat jullie nog maar met z’n tweetjes waren. Waarom zou je dan niet voor het gemak een Valentijnsdag in gezinsverband doorbrengen?

Dit zijn enkele ideetjes om het feest van de liefde met het hele gezin te vieren!

Valentijnsdag met het hele gezin

Organiseer een familie-etentje voor Valentijnsdag. Haal inspiratie uit onze roze recepten om niet uit de toon te vallen. En waarom niet een brunch of een ontbijt? Als een van de ouders graag lang uitslaapt (en daar maar zelden de kans voor krijgt), is het een extra verrassing om alles in het geheim met de kinderen voor te bereiden en een ontbijt op bed te serveren! Geen paniek, voor het verwijderen van eventuele jamvlekken op de lakens, heb je gelukkig Ariel!

Samen koken is altijd een gezellig moment van gedeelde vreugde! Dat moment kun je creëren door samen een lekker dessert klaar te maken, zoals bijvoorbeeld met deze zelfgemaakte choco-hazelnootpasta. Houden van ... dat is ook het meegeven van smaak en kennis, en je leert een heleboel wanneer je je gezinsleden ziet koken!

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

Kleine attenties om je liefde te verklaren op Valentijnsdag

Een romantisch avondje … in een gezinsversie? Dat kan bijvoorbeeld door lekker lang met elkaar op de bank te liggen, terwijl je samen naar een film kijkt waar zowel de groten als de kleintjes plezier aan beleven! Een leuke animatiefilm (zoals The Jungle Book, die grote klassieker) of een western … Want is ‘houden van’ niet ook samen in dezelfde richting kijken?

De liefde doorgeven aan anderen om je heen: laat de stamboom zien ! Een gezamenlijk telefoontje aan grootouders of een bezoekje met het hele gezin aan ooms en tantes, dat is voor iedereen hartverwarmend in deze koude februarimaand. En als je ver van je familieleden woont, stuur ze dan een mooi valentijnskaartje.

Liefde is ... aan anderen denken

Zijn sommige vrienden een beetje verdrietig omdat ze Valentijnsdag alleen doorbrengen? Sommige mensen hebben hun geliefde verloren of zijn gescheiden. Die voelen zich soms een beetje buitengesloten, vooral in deze periode wanneer de reclameaffiches hen met hun neus op hun eenzaamheid drukken! Waarom ga je niet een ’Feest van de Liefde’ organiseren in plaats van een feest voor geliefden door je huis en gezin open te stellen voor iedereen die in jouw leven van belang is?

Profiteer ervan om met de kinderen te praten. Liefde, wat is dat voor hen? Zij hebben daar ongetwijfeld vragen over! Moet je de mensen van wie je houdt alles vergeven? Hoe worden mama’s en papa’s verliefd op elkaar? Uiteindelijk praten we toch niet zo vaak over de liefde, terwijl het toch de liefde is waarom het draait in de wereld!

En wat zou jij op het programma zetten voor een Valentijnsdag met het hele gezin?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

ernagr

ernagr

gemeld

Voor ons en mijn gezin/familie is het 1 keer in de maand zeg maar "Valentijnsdag". We komen dan op een zondagmiddag gezellig bij elkaar om die reden dat we dankbaar zijn voor dat we elkaar nog mogen en kunnen zien en elkaar nog hebben ondanks dat er niet bij een ieder een goede gezondheid is helaas. Maar elke maand hebben we dus onze eigen "Vier de dag van de Liefde"!

  • melden

Ik vind het een goed idee om juist de mensen die net niet de liefde om zich heen te hebben en alleen zijn om juist die mensen uit te nodigen,ik ga daar wat aan doen,helemaal zin in! Ik ben ook alleen maar heb 2 liefdevolle kinderen een lieve schoonzoon en Lova(nu net 1jaar) mijn liefde van mijn leven,vind het geweldig om Oma te mogen zijn!

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279