Registreer je op Pampers

Registreer je op Pampers®

Registreer je op Pampers.nl, ontvang een gratis fotoboek, geniet van interessante aanbiedingen en kom alles te weten over de ontwikkeling van je baby.


Ben je zwanger of net ouder geworden? Dan ben je ongetwijfeld met volle teugen van deze bijzondere tijd aan het genieten. Bij Pampers ondersteunen we je graag met advies en informatie over de ontwikkeling van jouw baby, of met interessante kortingen op onze producten. Registreer je vandaag nog op Pampers.nl en ontdek alle voordelen!

Ontvang een gratis fotoboek

Registreer je op Pampers.nl en ontvang een gratis fotoboek ter waarde van 34,95 euro!* Hierin kan je al die prachtige, mooie, ontroerende en grappige digitale foto’s kwijt van jouw kleine wondertje! Een waardevolle herinnering aan de bijzondere eerste maanden.

Een mooi cadeau voor jouw baby

Zodra je je registreert krijg je 50% korting op een Pampers New Baby Maandbox, daarmee ben je de eerste maand goed begonnen.

Je ontvangt regelmatig informatie over de ontwikkeling van jouw kindje

Naast het fotoboek ontvang je ook regelmatig gepersonaliseerde informatie over de groei van jouw kindje en onze producten. Weet jij bijvoorbeeld wat je moet doen als je baby zich gestoten heeft? Of wat de beste manier is om je kindje rustig te laten slapen? Door het lezen van onze artikelen kom je gegarandeerd veel nuttige tips te weten!

* Geldig voor 1 Fotoboek Luxe 26 pagina’s, exclusief opties en exclusief verzendkosten. 1 enkel album per huishouden (zelfde e-mailadres, zelfde naam, zelfde adresgegevens). Je vindt alle details op www.pampers.nl.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279