Pampers steunt Unicef

Pampers steunt Unicef

UNICEF en Pampers voeren samen een wereldwijde campagne om tetanus onder moeders en pasgeborenen uit te bannen. Lees snel wat jij kunt doen om te helpen.


Pampers steunt Unicef

UNICEF en Pampers voeren samen een wereldwijde campagne om tetanus onder moeders en pasgeborenen uit te bannen. Lees snel wat jij kunt doen om te helpen.

Tetanus

Elke 9 minuten sterft een pasgeboren baby aan de gevolgen van tetanus. Tetanus is jaarlijks verantwoordelijk voor de dood van 59.000 pasgeboren baby's. En dat terwijl de ziekte met eenvoudige tetanusvaccinaties is te voorkomen.

De campagne

UNICEF en Pampers voeren samen een wereldwijde campagne om tetanus onder moeders én pasgeborenen uit te bannen. UNICEF en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) schatten in dat uitbanning in 2015 haalbaar is. Met 2 vaccins is de (aanstaande) moeder voor 3 jaar en elke baby die zij in deze periode krijgt tot 2 maanden na de geboorte beschermd.

Pampers-steunt-Unicef
Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

1 pak Pampers = 1 vaccin

Bij elke aankoop van een pak luiers schenkt Pampers één tetanus vaccin aan UNICEF. Pampers voert deze actie in Nederland elk jaar van 1 oktober tot 1 januari. Sinds de start van de campagne in 2006 zijn al meer dan 300 miljoen tetanus vaccins gedoneerd. Hierdoor zijn meer dan 100 miljoen moeders en pasgeboren baby's beschermd tegen tetanus en is de ziekte o.a. in Myanmar en Oeganda al volledig uitgebannen.

Doneer niet 1, maar 2 vaccins via Wehkamp.nl

Dit jaar kan je extra helpen door jouw pak Pampers aan te schaffen op Wehkamp.nl. Niet alleen heb je de bestelling de volgende dag in huis (als je voor 22 uur bestelt), maar wehkamp.nl doneert als partner van deze Pampers UNICEF campagne niet 1 maar 2 vaccins per verkocht pak Pampers. Daarnaast doneert Wehkamp ook nog eens 2 vaccins bij jouw aankoop van producten van o.a. Ariel, Braun, Oral-B en Olaz. Pampers luiers worden verder altijd gratis thuisbezorgd.

Help extra, stuur ook een foto in!

Dit jaar maken we ook nog een grote afbeelding op Pampers.nl. Wanneer je een foto van jou en je baby uploadt op de Pampers website kun je ons helpen met het afmaken van onze afbeelding en tetanus bij pasgeborenen gedag te zeggen - voorgoed! Voor elke geüploade foto doneert Pampers één vaccin aan UNICEF.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279