Op reis met de kinderen!

Op reis met de kinderen!

Wil je met de kinderen op reis gaan? Met deze tips kun je de reis van tevoren plannen om er een geslaagde trip met het hele gezin van te maken.


Heb je zin om op reis te gaan met de kinderen? Dit advies zal je helpen om er een goed voorbereide en geslaagde uitstap van te maken.

Reizen met kinderen: welke bestemming kies je?

Voor je plannen maakt voor een reis met de kinderen, moet je eerst een geschikte bestemming vinden die aangepast is aan de allerkleinsten. Met deze tips vind je de ideale bestemming:

    • Let op het seizoen, want als je wilt reizen met een baby of kleuters, kun je maar beter afzien van al te warme, koude of vochtige reisbestemmingen. Geef dus de voorkeur aan streken met een gematigd klimaat zodat je kinderen maximaal van de reis kunnen genieten.
    • Vermijd ook hoge bergstreken: kinderen, en vooral baby’s, hebben veel moeite in hoge berggebieden door de onvermijdelijke afname van het zuurstofgehalte in de lucht.
    • Houd ook rekening met tijdsverschillen: sommige volwassenen hebben moeite met een jetlag, laat staan de kleintjes! Die zijn nog gevoeliger! Geef daarom de voorkeur aan minder verre bestemmingen voor een geslaagde vakantie met kleine kinderen.
    • Tropische landen kun je maar beter helemaal vergeten: die gebieden worden vaak geplaagd door epidemieën, zoals geelkoorts of malaria, en zijn dus sterk af te raden.
Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Hoe bereid je een reis met de kinderen voor?

Voor een reis met de kinderen, is een goede voorbereiding van de vakantie van groot belang. Maak een lijstje van de documenten en belangrijke spullen die je moet meenemen: identiteitskaarten van de kinderen, hun vaccinatiekaarten, verzorgingsproducten en luiers, zuigfles en waterverstuivers als je in de zomer op reis gaat. En niet te vergeten: de knuffel.

Als je met een baby reist, neem je best ook de wandelwagen en de buikdrager mee, vooral als je van plan bent om ter plekke een paar excursies te doen en veel te voet zult gaan.

Als je in de zomer op vakantie gaat, vergeet dan niet een goede zonnecrème in de koffer te stoppen (met beschermingsfactor 50, of zelfs een sunblock). Smeer de lijfjes van je kroost regelmatig in, ondanks het protest van de kinderen, want je kunt er niet omheen als je een zonneslag wilt vermijden!

Als je geen zin hebt om in je vakantie de was te doen, is het misschien toch verstandig om een beetje waspoeder mee te nemen voor het geval dat de kinderen vlekken maken op hun kleertjes. Het pluspunt? De vertrouwde geur zal de kleintjes troosten wanneer ze een beetje heimwee naar hun eigen bedje hebben!

En jij, welke tips heb jij voor een reis met de kinderen?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279