Bewegen met je baby

Bewegen met je baby

Samen bewegen met je baby wordt steeds populairder. Wij hebben een programma samengesteld dat garant staat voor een onvergetelijk moment met jouw baby.


Bewegen met je baby

Wil je bewegen met je baby en samen een bijzonder moment delen? Bekijk dan onze tips om samen te sporten.

Wie zegt dat sporten alleen voor volwassen is? Ook de allerkleinsten hebben baat bij lichte oefeningen die de spieren van je baby versterken en zijn zintuigen stimuleren.

Deze beweegcursus staat garant voor een onvergetelijk moment met je baby.

Bewegen met je baby: week 1
Deze cursus begint met ontspanningsoefeningen. Als je kind ontspannen is, staat hij open voor anderen en pikt hij sneller dingen op. Door te sporten met je baby leer je hem dus ook sociale vaardigheden aan.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bewegen met je baby: week 2
Door met snelle handbewegingen over je kind te wrijven, stimuleer je zijn zintuigen die hij nodig heeft bij het leerproces. Door met je baby te sporten, krijg je op een heel andere manier contact met je kind.

Bewegen met je baby: week 3
In de derde week werken we aan het smaak- en reukvermogen van je baby. Let op: het is normaal dat baby's alles wat ze zien in hun mondje stoppen. Door samen te bewegen help je je baby de wereld te ontdekken.

Bewegen met je baby: week 4
In de vierde week werken we aan het evenwicht. Bij een van de oefeningen masseer je de oortjes van je kind in een opwaartse beweging.

Bewegen met je baby: week 5
In de vijfde week zijn de spieren van je baby sterker en sterker geworden. Bij een van de oefeningen laat je jouw kind van de ene op de andere zij rollen om de twee hersenhelften te stimuleren.

Ben je klaar om de sprong te wagen? Of heb je de cursus al doorlopen? Deel je ervaring met ons!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279