Babygymnastiek

Babygymnastiek

Wie denkt dat gymnastiek niet geschikt voor baby’s is, heeft het mis. Alle kinderen hebben baat bij gymles. Het helpt hun spieren versterken, stimuleert hun zintuigen en helpt met leermoeilijkheden en obstakels die ze op school kunnen tegenkomen. Baby’s maken buitengewone sprongen vooruit zodra ze zich meer bewust zijn van hun zintuigen en kunnen tegelijk hun spieren versterken. Lekker in het Leven stelt een trainingsprogramma op voor de allerkleinsten:


Week 1
Tijdens de eerste week ligt de focus op ontspanning. Wanneer baby’s ontspannen zijn, zijn ze klaar om te leren en staan ze open voor interactie.

Week 2
De baby’s worden gemasseerd, waardoor hun zintuigen gestimuleerd worden. Die zintuigen zijn noodzakelijk voor het leerproces.

Week 3
De zintuigen proeven en ruiken staan tijdens de derde week centraal. Moeders leren dat het heel normaal is voor baby’s om alles dat ze zien in hun mond te stoppen. Dit is hun manier van ontdekken.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Week 4
Deze week ligt de nadruk op balans. Moeders masseren hun baby's in een opwaartse beweging. 

Week 5
Tijdens de vijfde week worden de spieren geoefend. Eén van de technieken die hier wordt gebruikt, is om het kind op beide zijden te rollen zodat beide kanten van het brein gestimuleerd worden.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven