Hoera!

hooray

Je bestelling is geplaatst. We hebben je een e-mail gestuurd.

Dichtbij

Mijn mandje

Uw monsters

Kies een monster om te bestellen

cashback

Bekijk de beschikbare aanbiedingen op maat voor u!

Selecteer uw verzendadres

5 ideeën voor het vieren van de verjaardag van een kind van tien

5 ideeën voor het vieren van de verjaardag van een kind van tien

0
Het verjaardagsfeestje voor een kind van tien improviseer je niet op de allerlaatste minuut: met wat denkwerk en organisatie lukt het je.

Het is bijna zover, straks vier je de tiende verjaardag van je kind! Het is stilaan minder kind geworden, maar is ook nog niet helemaal een tiener. Daarom kan het best moeilijk zijn om te weten waar je kind zin in heeft voor zijn of haar verjaardag. Onze eerste tip is dus dat je de nodige aandacht opbrengt, om een feestje te organiseren dat past bij je kind.

Idee 1 voor een tiende verjaardag: gezelschapsspelletjes

Als je kind houdt van gezelschapsspelletjes, kun je kiezen voor een klassieke middag met allerlei animatie en spelletjes, snoep, popcorn en natuurlijk ook een fantastische verjaardagstaart. Vraag hulp aan het beste vriendje of vriendinnetje van je kind om te weten wie je allemaal moet uitnodigen voor het feestje.

Idee 2 voor een tiende verjaardag: een dansfeestje

Heeft je kind al laten weten dat het zin heeft in een regelrecht dansfeest voor zijn verjaardag? In dat geval hoef je de woonkamer niet per se in een discotheek om te toveren, maar je kunt wel wat ruimte reserveren als dansvloer. Zet drankjes en snoep klaar op een tafeltje en stel met je kind een playlist samen. Je kunt het ook voorstellen de middag te beginnen met gezelschapsspelletjes en animatie, voordat iedereen uit de bol gaat op de dansvloer!

De lichtjes in de ogen van de kinderen en hun enthousiasme zullen de tijd, besteed aan de voorbereidingen en het opruimen ruimschoots goedmaken! Om na het feestje je vloer schoon te maken en eventuele vlekken te verwijderen, denk je aan de Swiffer Vloerreiniger.

Idee 3 voor een tiende verjaardag: karaoke

Samen met vriendjes favoriete liedjes zingen kan een sympathieke sfeer creëren en de kinderen goed amuseren/vermaken. Je zou een zaaltje kunnen huren, maar een geïmproviseerde karaoke thuis met online video’s is al meer dan genoeg om een gezellige middag te garanderen. Als sommige kinderen zich niet op hun gemak voelen, kun je nog altijd snel een andere activiteit voorstellen!

Idee 4 voor een tiende verjaardag: bowling

Een verjaardag organiseren en een groepje kids van tien thuis ontvangen kan best veel energie vergen. Als je thuis niet genoeg plaats hebt en liever een activiteit organiseert die buiten de deur plaatsvindt, is het misschien een geweldig idee om met zijn allen te gaan bowlen. En wie weet is het voor sommige kinderen zelfs de allereerste keer dat ze een bowlingbaan zien!

Idee 5 voor een tiende verjaardag: een escape game

Voor een verrassingsverjaardag of een avontuurlijke middag, kun je je kind en zijn of haar vriendjes meenemen voor een ‘escape game’ … Het principe is eenvoudig: je zet alle kinderen in één kamer, waar ze aanwijzingen moeten verzamelen om de kamer te kunnen verlaten en andere kamers in te mogen! Je kunt kiezen uit een heleboel thema’s (toverij, het Oude Egypte, speurwerk, de kosmos …): je kind zal er vast wel eentje leuk vinden.

En jij, heb jij ideeën voor het vieren van de verjaardag van een kind van tien?

0

Je reactie toevoegen

Beheer Cookies