5 ideeën om op een originele manier het geslacht van je baby te onthullen

Gezin
2/10/2018
Zwanger zijn is een unieke ervaring. En het mooie is dat je die met vrienden en familie kan delen. Zo kan je bijvoorbeeld van het moment waarop je het geslacht van je baby bekendmaakt echt een memorabele gebeurtenis maken. Hier vijf manieren waarop je dit zou kunnen doen:

Zeg het met een rompertje

Kies een blauw en een roze rompertje uit in de winkel. Overhandig een envelop met de uitslag (die je zelf ook nog niet kent) aan de verkoopster, laat haar kijken welk geslacht je kindje heeft en haar het bijpassende rompertje inpakken. Wacht met het open maken van het pakje tot je bij je vrienden en familie bent. Zo is het voor iedereen een verrassing en beleef je de onthulling samen.

Zeg het met bellenblaas

Koop twee bellenblaaspotjes. Laat een vriend(in) deze vullen met het juiste kleur sop, rood of blauw. Doe tijdens de aankondiging van het geslacht beiden, dus jij en je partner, een wit t-shirt aan. Blaas de bellen naar elkaar en ontdek zo zodra de bellen ontploffen op het t-shirt welk geslacht het wordt.

Zeg het met een confettiballon

Koop een ondoorzichtige ballon en vul deze met blauwe of roze confetti, of laat het door iemand anders doen als je zelf nog verrast wilt worden. Op het feestje prikken jij en je partner de ballon stuk en zo ontdek je het geslacht van jullie kleintje.

Zeg het met glitters

Laat je partner een foto maken terwijl je glitters in de kleur van je baby’s geslacht van je handen blaast. Zet de foto in zwart-wit behalve de kleur van de glitters. Zo kan je via sociale media de foto delen en op een stijlvolle manier het geslacht bekend maken.

Zeg het met een piñata

Bestel een neutrale piñata en laat deze vullen met roze of blauwe snoepjes en confetti. Op de babyshower kan je deze laten kapotslaan en zo het geslacht van je kindje bekend maken. Ideaal als je al kinderen hebt.

Hoe je het ook aanpakt, het zal zeker een memorabel moment worden. Wil je meer tips over je baby? Registreer je nu al op Pampers.nl en ontdek heel wat informatie over de ontwikkeling van je kleintje. Bovendien ontvang je bij registratie een gratis fotoboek om al je mooie herinneringen te bewaren.