De hond of ik!

Gezin
5/10/2018
Laat het niet escaleren tot een ultimatum – creëer de perfecte omgeving waarin je geliefde én je hond in harmonie kunnen samenleven.

Trio’s betekenen hard werken, zeker als het aankomt op je allerbeste vriend en je partner. En wanneer die beste vriend van de harige, vierbenige, puppy-oogjes variëteit is, kunnen dingen snel ingewikkeld worden. Hoe hou je ze beiden gelukkig zonder een van de twee de deur te moeten wijzen? Zin in meer brengt je de ultieme tips om de perfecte omgeving voor zowel je lief als je huisdier te creëren.

Maak een toegewijde, huisdiervrije zone
Overal haar, piepspeeltjes en het ergste: de geur… Niet te geloven hoe zo’n klein diertje je hele huis op stelten kan zetten. Helaas kan het effect van jouw lieftallige viervoeter op je partner een compleet tegenovergesteld effect hebben als op jou. Zorg er dus voor dat je een intieme ruimte – zoals de slaapkamer of studeerkamer – tot huisdiervrije ruimte declareert. Ruim alle speeltjes en spulletjes op, stofzuiger alle hoeken en gaten, en parfumeer de ruimte met een luchtverfrisser zoals Ambi Pur – het elimineert onderliggende geurtjes en parfumeert de ruimte lichtjes met een verfrissende geur.

Train je trouwe viervoeter
Dat eindeloze puppy enthousiasme en die dolle energie kan al snel oud worden, zeker wanneer ze jouw strenge stem zien als een uitnodiging om op te springen en te komen spelen. Zoals het nu gaat kan ‘Af, jongen!’ net zo goed aan je lover gericht zijn – want zo kom je nooit aan wat romantiek toe als er een kwispelende pluizenbol aan je enkels hangt. We stellen voor dat je jouw innerlijke hondenfluisteraar aanspreekt en je huisdier onder controle brengt zodat je rustig van wat quality time met je geliefde kunt doorbrengen.

Geef je hond zijn eigen ruimte
Je hebt een deel van je huis teruggenomen toen je je hond bande uit je nieuwe huisdiervrije ruimte. Nu moet je het goedmaken. Geef je hond een ruimte die helemaal voor hem is. Heeft je hond een favoriete ruimte in huis? Maak het officieel – plaats de hondenmand en speeltjes daar, zodat het echt hun ruimte wordt. En als de geurtjes de overhand dreigen te nemen, spuit wat Ambi Pur luchtverfrisser en gebruik Ambi Pur Textielverfrisser op het hondenbed en de speeltjes. Het doet wonderen om die hondenluchtjes in de hand te houden! Honden zijn verzot op zachte dingen (zoals jouw bed!) dus zorg ervoor dat je altijd Ambi Pur gebruikt tijdens het poetsen, zo houd je telkens de geurtjes onder controle.

Er hangt romantiek in de lucht
Huisdierengeurtjes weten al snel een halt toe te roepen aan amoureuze activiteiten, dus neem het heft in handen en verruil die viervoetergeurtjes voor de geur van de liefde. Maar het heeft geen zin om geurtjes gewoon te maskeren met een parfum; je moet de onderliggende geur verwijderen alvorens opnieuw te beginnen. Daar komt Ambi Pur goed van pas want het elimineert vieze geurtjes en laat een heerlijke, frisse geur achter zodat je enkel nog je favoriete parfum ruikt. Of eigenlijk, verfris de kamer gewoon iedere dag met een beetje Ambi Pur, zo houd je muffe geurtjes weg voor een heerlijk frisse kamer.

Zoals je ziet is er geen nood aan een ‘de hond of ik’ situatie met de juiste tips en Ambi Pur. Proost op een gelukkig trio – moge jullie nog lang en gelukkig samenleven!