Zo verwijder je dierenhaar uit je huis

Zo verwijder je dierenhaar uit je huis

Je bent dol op je huisdier maar niet echt gecharmeerd van al dat haar dat hij (of zij) overal achterlaat. Wat doe je er aan?


We weten allemaal dat huisdierenhaar door het hele huis waait. Je kunt uren bezig zijn met het opruimen van honden- en kattenhaar, en voor je het weet is het alweer zo ver! Het huis ligt bezaaid met haartjes waardoor je je afvraagt of er niet stiekem meer huisdieren in huis wonen…

Omdat stofzuigen waarschijnlijk niet je favoriete hobby is, geven wij je enkele snelle, eenvoudige tips voor een dierenhaarvrij huis!

Voor je meubels: Na een lange werkdag kan je niet wachten om op de bank neer te ploffen en die DVD aan te zetten waar je al weken naar wil kijken. Maar één blik op die heerlijk zachte kussens betekent bijna een zenuwinzinking… vol met dierenhaar! Je hebt geen zin om die grote stofzuiger uit de kast te halen, maar wilt toch graag fijn zitten. We maken het gemakkelijk: neem een rol plakband of duct-tape. Wikkel het binnenstebuiten rond je hand en ga hiermee over de kussens!

Voor je luchtroosters: Dierenhaar heeft de vervelende gewoonte om de luchtroosters in huis te verstoppen, dus vergeet deze niet regelmatig te reinigen!

Swiffer xxl vloerreiniger
Swiffer XXL Vloerreiniger: een snel, handig en efficiënt schoonmaaksysteem
(188)

Swiffer XXL vangt en houdt 3x meer stof en haar vast dan een traditionele bezem en plumeau

Ontdek nu!

Voor je boekenkast: Eigenlijk heb je nog nooit bovenop die boekenkast gekeken want je weet dat het een nachtmerrie van stof, haar en vuil gaat zijn. Natuurlijk heb je er al aan gedacht om het aan te pakken met dat speciale stofzuigermondstuk, maar hoe kom je in hemelsnaam bovenop de kast? In plaats van een reisje richting ziekenhuis te riskeren, kan je beter de Swiffer XXL Stoffer. Met het uitschuifbare XXL handvat kom je probleemloos in al die moeilijke hoekjes. De Stoffer is zelfs zo eenvoudig in gebruik dat daar boven op de kast wel eens het nieuwe favoriete plekje van je huisdier kan worden!

Voor je kleren: Sta je op het punt te ontploffen omdat dat dure ‘dry clean only’ jurkje onder het dierenhaar zit als je dringend naar je werk moet? Relax. Pak een opgeblazen ballon uit de kamer van je kinderen, wrijf hem helemaal over je jurk en hij is zo goed als nieuw!

Voor je frigo: Een van de meest veelvoorkomende plekjes om dierenhaar terug te vinden is onder de koelkast... Maar geen enkele stofzuiger die daar onder kan! Er is maar één oplossing: de Swiffer Vloerreiniger. Met zijn makkelijk keerbare handvat en elektrostatische technologie verwijder je in een handomdraai haar en vuil onder de koelkast vandaan!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Angel1986

gemeld

Die tip van die ballon ga ik zeker een keer uitproberen.

  • melden
Kaatje038

Kaatje038

gemeld

De perfecte tip van de balonnen. Ga ik zeker proberen.

  • melden

Annet1982

gemeld

Met 3 katten en 1 hond in huis geeft het veel haren, vooral op de bank waar ze hun eigen kleed hebben om op te liggen. Om al die haren te verwijderen heb ik een simpele tip. Eerst het kleed stofzuigen, dan rubberen handschoenen aantrekken en deze een beetje natmaken en met je de handschoenen over het kleed gaan om de haren eraf te halen. Het resultaat is super!!! Daarna gooi ik de kleden nog even in de wasmachine (indien nodig spuit ik het kleed nog in als er vlekken op zitten).

  • melden
sloesje

sloesje

gemeld

Ik gebruik voor mijn bank en vloerkleed een rubberen borstel, werkt perfect als je snel en makkelijk de haren wil verwijderen. heb ook een speciale stofzuiger voor honden en katten haren. werkt vele malen beter als een gewone stofzuiger

  • melden
astrid.a

astrid.a

gemeld

Van vloerbedekking dierenharen halen doe je met je crocs. Met de crocs over de vloerbedekking schuiven. Je schraapt als het ware zo de haren samen . Of dit op hoogpolig tapijt werkt weet ik niet.

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279