Zo houd je de mand van je huisdier echt schoon

Zo houd je de mand van je huisdier echt schoon

Honden- en kattenmandjes zijn magneten voor haar, stof en geurtjes. Tijd voor actie!


Honden- en kattenmandjes zijn magneten voor haar, stof en geurtjes. Tijd voor actie! 

Is de mand van je kat of hond een reusachtige stofbal geworden? Houden de kinderen hun adem in als ze er langs lopen? En is het zo erg geworden dat zelfs je trouwe viervoeter er liever niet meer in slaapt?

Je huisdier houdt net zoals jij van een schoon bedje. Dus voordat je denk dat die twee nieuwe luchtverfrissers die je installeerde “ontspannende kattenlucht” en “enerverende natte hondengeur” verspreiden, hier een paar simpele tips om het bedje van je huisdier schoon en fris te houden. We geven je graag enkele tips om vieze honden- en kattengeurtjes te verwijderen

Swiffer xxl vloerreiniger
Swiffer XXL Vloerreiniger: een snel, handig en efficiënt schoonmaaksysteem
(188)

Swiffer XXL vangt en houdt 3x meer stof en haar vast dan een traditionele bezem en plumeau

Ontdek nu!

1. Was de mand
Afhankelijk van het soort katten- of hondenmandje dat je hebt, kun je de hoes van het schuim verwijderen en in de wasmachine stoppen… of je kunt het hele bedje erin doen (als dit volgens het wasvoorschrift kan natuurlijk). Zorg ervoor dat je een ‘intensief’ programma kiest met warm water en voldoende wasmiddel zodat je zoveel mogelijk geurtjes en haren verwijdert in de was. Vermijd wasverzachter: veel huisdieren zijn hier allergisch voor.
Je kan ook elke week als je de rest van je huis met je Swiffer Duster doet ook de dierenmand onder handen nemen. Zo vermijd je een opeenstapeling van haren in de mand die al snel het hele huis doorwaaien.

2. Droog de mand
Als je de mogelijkheid hebt om het bedje buiten in de zon te laten drogen, geweldig: de zon doodt de laatste bacteriën. Zo niet: stop het bedje in de droger met een drogerdoekje. Zo verminder je statische elektriciteit en nog meer dierenhaar. Zet je droger wel op een lage temperatuur zodat je dier straks nog in zijn bedje past als het droog is!

3. Geef je huisdier een bad
Als je de moeite doet om het bedje van je huisdier te wassen, dan moet je ook zeker je huisdier zelf wassen. Want een schone mand voor een ongewassen dier is een beetje hetzelfde als in een schoon bed stappen nadat je enorm hebt gezweet tijdens het sporten – reden om weer helemaal opnieuw te beginnen... 

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

jerri

jerri

gemeld

bij het schoonmaken van een huisdier bed kun je ook gewoon elke week alles goed uitzuigen. En let op voor katten is zelf badderen zuper stressvol. dus gewoon lekker kammen en borstelen. scheelt ook veel losse haren.!

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279