Puppy opvoeden

Puppy opvoeden

Komt er bij jullie een jong hondje in huis? We geven een aantal tips om je voor te bereiden op de komst van een nieuwe puppy.


Eindelijk is het zover, er komt een puppy in huis! Dit is voor iedereen hartstikke leuk en het wordt enorm genieten met die kleine haarbal. Het is wel belangrijk dat je van te voren rekening houdt met het feit dat je vaker moet stofzuigen om de haren te verwijderen en om het huis gezellig te houden. Heeft er bij jullie thuis iemand last van allergie? Dat maakt niets uit, er zijn ook huisdieren die geschikt zijn voor mensen met allergie! We geven tips voor het verwelkomen van een puppy in huis!

Een pup in huis halen: hoe doe je dat?

Voordat je een puppy in huis haalt, is het belangrijk dat je goed weet welk soort hond je wilt kiezen. De ene pup wordt nu eenmaal groter of wilder dan de andere. Een hond leeft gemiddeld tussen de zeven en zestien jaar, dus je bent er ook niet zomaar vanaf. Gelukkig maar! Maar als je bijvoorbeeld in een flat woont, is het een stuk moeilijker voor een grote hond om zijn weg te vinden en te aarden. Hoe groter de leefomgeving, hoe beter. En natuurlijk vaak mee naar buiten om een wandeling te maken!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Een puppy in huis nemen: de vereisten

Het is belangrijk dat jullie huis klaar is voor de komst van het hondje. Geen rondslingerende kleine stukjes speelgoed (in feit haal je een klein kind in huis dat alles in zijn mond wil stoppen) waar in gestikt kan worden, een lekker nest waar het beestje in kan slapen en natuurlijk weet je in de omgeving genoeg plekken waar jullie buiten kunnen spelen of een lange wandeling kunnen maken. Honden zijn buitendieren en spenderen dus het liefst zoveel mogelijk tijd in de tuin of in het bos of op het strand.

Een puppy opvoeden: kost dat veel?

Vergis je de eerste periode niet in de hoeveelheid geld die je extra zult uitgeven aan bijvoorbeeld de dierenarts. Maar ook het juiste voer voor puppy’s kan aan de prijzige kant zijn. Je zult ook rekening moeten houden met extra schoonmaken en zo nu en dan een luchtverfrissertje. Toch is het gezelschap van een trouwe hond onbetaalbaar, en op die manier betaalt hij zichzelf terug!

Hoe heb jij je voorbereid op de komst van een hond? Vertel ons je tips!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Jo

Jo

gemeld

Zorg voor een passende bench en maak dat een prettige plaats door daar bijv het eten te geven. Zo went een pup gemakkelijker. Als je de bench alleen voor straf gebruikt, is het een nare plek om te zijn.

  • melden
Dutchie

Dutchie

gemeld

Ik vindt het wel spannend om onze puppy op te halen. Maar opvoeden is wel even een ding. Je moet heel direct zijn en volhouden

  • melden
Dutchie

Dutchie

gemeld

Ik vindt het wel spannend om onze puppy op te halen. Maar opvoeden is wel even een ding. Je moet heel direct zijn en volhouden

  • melden
natje

natje

gemeld

Pups moet je van begin af aan consequent aanpakken, het zijn net kleine kinderen. Direct corrigeren en blijven corrigeren en ook weer positief benaderen als ze iets goeds doen.

  • melden
sebazziey

sebazziey

gemeld

Onze pup heeft zich vermaakt op onze Chesterfield bank, compleet uit elkaar getrokken! Let dus op waar je pup uithangt, ook wanneer je eventjes de krant o.i.d. gaat halen.

  • melden
Interieuradvies van pro’s
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015