Laat je huis niet overnemen door de huisdieren

Laat je huis niet overnemen door de huisdieren

Ben je het ook zo beu om met kattenhaar op je kleding rond te lopen of steeds die vieze hondenpootjes van de keukenvloer te dweilen? Dan zijn deze tips een echte must-read. Een schoon én huisdiervriendelijk huis is namelijk eenvoudiger dan je denkt. Dol op je huisdieren maar gek van hun troep in je huis? Het is een veelvoorkomend probleem, maar gelukkig is er Ambi Pur - het helpt al die onaangename dierengeurtjes te laten verdwijnen zodat je huis snel weer fris ruikt. Gebruik Ambi Pur samen met onze snelle en simpele tips voor een schoon, huisdiervriendelijk huis.


Veeg hun voeten na het wandelen
De volgende keer dat je met Boris gaat wandelen, zet je alvast een ondiepe bak water en een handdoek bij de deur klaar. Als je terugkomt, doop je gewoon eventjes zijn pootjes in het water; droog ze af voor een pootafdrukvrij huis. Helemaal handig tijdens natte, regenachtige maanden. 

Weg met geurtjes! 
Niemand houdt van eau de chien of eau de chat in huis, dus gebruik Ambi Pur Textielverfrisser en geef je bank, kussens, tapijt en gordijnen regelmatig een spritz om geurtjes te laten verdwijnen. Ambi Pur plug-in luchtverfrissers helpen dan weer uitstekend als je ze in de buurt van kattenbakken en hondenmanden plaatst. Ambi Pur elimineert vieze geurtjes en laat een heerlijk frisse, schone geur achter zodat je diep adem kunt halen en weer helemaal van je huis kunt genieten!

Swiffer xxl vloerreiniger
Swiffer XXL Vloerreiniger: een snel, handig en efficiënt schoonmaaksysteem
(188)

Swiffer XXL vangt en houdt 3x meer stof en haar vast dan een traditionele bezem en plumeau

Ontdek nu!

Swifferen in plaats van stofzuigen
Houten of harde vloeren? Laat de stofzuiger staan en gebruik een Swiffer. Stofzuigers blazen namelijk haar rond terwijl een elektrostatische vloerdoek al die stofballen naar zich toetrekt. 

Gebruik een trekker op de bank
Er is niets zo vervelend als in je mooiste outfit op de bank ploffen en vervolgens te ontdekken dat je er ineens als een teddybeer uitziet! Wat je echt nodig hebt is een trekker – hiermee schraap je de bank gewoon af voor een vachtvrije zitting. Je zal versteld staan hoe goed het haar er met de trekker af komt.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Carola1973

gemeld

Met twee honden in huis, heb ik altijd een elektrische geurverfrisser van Ambi Pur in huis aan staan! Zelf ruik je vaak de "huiseigen" geurtjes niet, maar ook van vreemden krijg ik vaak complimenten dat het met twee grote honden gewoon fris in huis ruikt. Bij mij dus nooit meer wat anders in huis dan de geurverfrissers van Ambi Pur!! Top gewoon. ����

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279