Het gevecht tegen vlekken en vuil veroorzaakt door je huisdieren

Hoe verwijder je vlekken en dierenharen?

Heb je genoeg van alle vervelende dierenharen en vlekken die je huisdieren overal in huis achterlaten? Voor elk probleem een oplossing!


Je huisdieren horen bij je gezin en nemen een belangrijke plaats in, maar ze zorgen ook voor extra poetswerk... Ontdek onze tips voor het verwijderen van kattenpis of kattenharen op de vloer, het tapijt of de bank.

Schoonmaakmiddelen op strategische plaatsen opbergen

Zoals je weet, hebben ook je huisdieren hun eigen lievelingsplekjes in huis: een stoel of bank waar ze zich graag nestelen voor een middagdutje, of een hoekje in de woonkamer waar ze de ruimte goed kunnen overzien zonder gestoord te worden. Sommige plekjes riskeren uiteraard sneller smerig te worden dan andere, denk maar aan het hoekje waar hun eetbakje staat. De hal is ook een van de eerste plekken in huis waar je huisdier potensporen achterlaat, wanneer jullie van een wandeling thuiskomen.

Dus, om de schade van je huisdier te beperken, zorg je ervoor dat je op deze strategische plekjes een paar schoonmaakmiddelen binnen handbereik hebt. Zo kun je geregeld vlekken en dierenharen verwijderen zodra je ze vaststelt.

Swiffer xxl vloerreiniger
Swiffer XXL Vloerreiniger: een snel, handig en efficiënt schoonmaaksysteem
(188)

Swiffer XXL vangt en houdt 3x meer stof en haar vast dan een traditionele bezem en plumeau

Ontdek nu!

Kies telkens de beste schoonmaakmethode

  • Dierenharen verwijderen: gebruik een synthetische droge doek met lange vezels om het haar op te vegen dat je huisdier het hele jaar door verliest, en vooral wanneer het in de rui is. Om van al dat rondslingerende haar snel en efficiënt af te komen, gebruik je een Swiffer® stoffer met een dik droog doekje. Meubels en textiel stof je af met een Swiffer® Duster met pluizige vezels.
  • Rond de voerbakjes en de kattenbak: vooral daar moet je de hele tijd kroketkruimels en brokjes dierenvoer opvegen die op de grond zijn gevallen wanneer je hond of poes iets uit zijn bakje heeft geslobberd. Om je niet iedere keer te hoeven bukken, gebruik je een bezem met een lange steel en een vochtige borstel die je in de buurt bewaart, zoals de Swiffer® bezem bijvoorbeeld. Gebruik je hem met een vochtig doekje van Mr. Proper, dan is hij perfect geschikt voor de eethoek van je huisdieren.
  • Sporen van natte poten: daarvoor gebruik je best een vochtig doekje of een dweil, waarmee je het vuil dat je huisdier van zijn wandeling heeft meegenomen snel kunt opvegen.
  • Allergenen uit de huidschilfers van dieren verwijderen: dieren laten niet alleen haren en potensporen achter, maar ook onzichtbare stofdeeltjes en parasieten. Om dit probleem aan te pakken – het verwijderen van allergenen uit de huidschilfers van huisdieren – gebruik je een bijzonder efficiënt schoonmaakmiddel: de Swiffer® Duster. De plumeau van de Swiffer® Duster is speciaal daarvoor ontworpen. Die verwijdert het vuil, het stof en de allergenen die zich in spleten, barsten en gaatjes verstoppen en maakt elke oppervlakte tot in de diepte schoon.

En jij, wat doe jij om af te komen van alle vuile sporen die je viervoeters in huis achterlaten?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

blondine

gemeld

Ik gebruik ook de swiffer voor de haren van mijn lieve hond en poes, maar dat het aantrekt als een magneet ben ik het niet mee eens. En de korrels zand blijven liggen.Verder voor de haren werkt ie prima.

  • melden
annette968

annette968

gemeld

Ik heb juist begrepen dat je met een Swiffer de behandelde oppervlakten statisch maak en dat dus weer meer stof aantrekt?

  • melden
Morsto

Morsto

gemeld

De hond heeft mijn bril gesloopt, da;s een ander probleem. Zie het allemaal niet meer ;)

  • melden
ilse1990

ilse1990

gemeld

dit zijn goede tips ik zelf sta 5 keer op een dag te stofzuigen en te dweilen ik denk dat ik maar is zo zwiffer ga aanschaffen heb er al zo veel over gehoord

  • melden
Sneller en beter schoonmaken… Zo kan het!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279