“De hond of ik!”

“De hond of ik!”

Laat het niet escaleren tot een ultimatum: “De hond of ik!” – maar creëer een gezellig thuis waarin zowel je geliefde als je hond gelukkig zijn.


Samenwonen is soms ingewikkeld, zeker als je met je allerbeste vriend en je partner een huis deelt. En helemaal wanneer die beste vriend van de harige, vierbenige, puppy-oogjes soort is. Hoe hou je ze beiden gelukkig zonder één van de twee de deur te moeten wijzen? Lekker in het Leven heeft de ultieme tips om de perfecte omgeving voor zowel je partner als je huisdier te creëren.

Maak een gezellige, huisdiervrije zone
Overal haar, piepspeeltjes en het ergste: de geur… Niet te geloven hoe zo’n klein diertje je hele huis op stelten kan zetten. Helaas kan het effect van jouw lieftallige viervoeter op je partner een compleet tegenovergesteld effect hebben als op jou. Zorg er dus voor dat je van een intieme ruimte – zoals de slaapkamer of studeerkamer – een huisdiervrije ruimte maakt. Ruim alle speeltjes en spulletjes op, stofzuig alle hoeken en gaten, en parfumeer de ruimte met een luchtverfrisser zoals Ambi Pur – deze elimineert onderliggende geurtjes en parfumeert de ruimte lichtjes met een verfrissende geur.

Train je trouwe viervoeter
Dat eindeloze puppy-enthousiasme en die dolle energie kunnen snel omslaan, als ze jouw strenge stem zien als een uitnodiging om op te springen en te komen spelen. Zoals het nu gaat kan ‘Af, jongen!’ net zo goed aan je partner gericht zijn – want hoe kom je ooit aan wat romantiek toe als er een kwispelende pluizenbol aan je enkels hangt? Spreek jouw innerlijke hondenfluisteraar aan en breng je huisdier onder controle zodat je rustig van wat quality time met je geliefde kunt doorbrengen.

Antikal
Antikal Fresh Gel Ambi Pur
(1030)

Verwijdert kalkaanslag, reinigt met bloemengeur en geeft een langdurige glans

Ontdek nu!

Geef je hond zijn eigen ruimte
Je hebt weer een deel van je huis geclaimd toen je je hond bande uit je nieuwe huisdiervrije ruimte. Nu is het tijd om het goed te maken. Geef je hond een ruimte die helemaal voor hem is. Heeft je hond een favoriete ruimte in huis? Geef die officieel aan hem – zet de hondenmand en speeltjes daar, zodat het echt zijn ruimte wordt. En als de geurtjes de overhand dreigen te nemen, spuit wat Ambi Pur luchtverfrisser en gebruik Ambi Pur Textielverfrisser op het hondenbed en de speeltjes. Het doet wonderen om die hondenluchtjes in de hand te houden! Honden zijn verzot op zachte dingen (zoals jouw bed!) dus zorg ervoor dat je altijd Ambi Pur gebruikt tijdens het poetsen, zo houd je telkens de geurtjes onder controle.

Er hangt romantiek in de lucht
Huisdierengeurtjes zijn funest voor romantiek, dus neem het heft in handen en verruil die viervoetergeurtjes voor de geur van de liefde. Het heeft geen zin om geurtjes gewoon te maskeren met een parfum; je moet de onderliggende geur verwijderen alvorens opnieuw te beginnen. Daar komt Ambi Pur goed van pas want het elimineert vieze geurtjes en laat een heerlijke, frisse geur achter zodat je alleen nog je favoriete parfum ruikt. Of eigenlijk, verfris de kamer gewoon iedere dag met een beetje Ambi Pur, zo houd je muffe geurtjes weg voor een heerlijk frisse kamer.

Zoals je ziet hoef je niet bang te zijn voor een ‘de hond of ik’-situatie met de juiste tips en Ambi Pur. Proost op lang en gelukkig samenwonen!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

anaae

anaae

gemeld

Bedankt voor de tips. Dit zal zeer nuttig zijn voor mijn kinderen te zorgen voor hun honden

  • melden
meidske58

meidske58

gemeld

Wij hebben 2 golden retrievers van 2 en 5 jaar. We gebruiken altijd de Ambi Pur, dat werkt prima en natuurlijk moet je je honden ook goed verzorgen dat is ook zeer belangrijk. Onze honden zijn onze kids:-)

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279