Hoera!

hooray

Je bestelling is geplaatst. We hebben je een e-mail gestuurd.

Dichtbij

Mijn mandje

Uw monsters

Kies een monster om te bestellen

cashback

Bekijk de beschikbare aanbiedingen op maat voor u!

Selecteer uw verzendadres

Pret met de kinderen, binnen en buiten

DesktopImage
0
Wie aan de zomervakantie denkt, denkt aan leuke dingen doen met de kinderen! Dit zijn enkele ideetjes om de tijd buiten door te brengen met je gezin, wanneer het eindelijk mooi weer wordt. Buitenluchtactiviteiten zijn niet alleen dolle pret voor de kinderen, maar ook een uitstekende manier om de banden sterker aan te halen. Sta je al in de startblokken? Klaar? Start!
slideshow-image

De tuinsproeier

Deze grote klassieker is super populair bij kinderen van elke leeftijd en bovendien de beste manier om wat af te koelen bij heet weer. Zet de tuinsproeier op automatische piloot om het gazon in ronde cirkels te besproeien: zo kunnen de kinderen over de waterstraal heen springen zonder het water te raken. Maak het spel iets moeilijker en deel punten uit voor de hoogste of mooiste sprongen. Of neem de kinderen beet door zelf in het gras te gaan liggen en te doen alsof je niet weet dat de automatische sproeier aanstaat. Je deugnieten zullen het uitproesten wanneer ze zien hoe mama of papa een koude douche krijgt! Om mooie herinneringen aan over te houden...

slideshow-image

Bonenzakken werpen

Een kleine wedstrijd? Het enige wat je nodig hebt is een keukentrapje, een paar kleine zakjes gevuld met bonen en je armen. Neem vijf kaarten, nummer ze van 1 tot 5 en bevestig ze elk op een ladder van het trapje: nummer 1 op de laagste trap, enzovoort. Teken daarna een lijn op de grond – aangepast aan de leeftijd van de deelnemers – en nu maar mikken! Hoe hoger je mikt, des te meer punten scoor je. Elke speler mag 5 keer gooien: het is de bedoeling zo veel mogelijk punten te scoren door je zakje op een van de vijf trappen te gooien, waarbij het hoogste trapje de meeste punten oplevert. Als de kinderen nog klein zijn, let je er natuurlijk op niet al te best te gooien om ze niet te frustreren. 

Slideshow 3

 

Een hordeloop

Dit is een activiteit die de kinderen erg leuk zullen vinden… en waarbij ze zelf iets kunnen doen! Laat ze hun verbeelding aanspreken om het parcours op te bouwen met kleine meubels en voorwerpen uit het huis: onder de picknickdeken door kruipen, over de bloempotten springen, over het keukenbankje lopen, door een hoelahoep springen… Organiseer een wedstrijd of chronorace of laat de kinderen het tegen elkaar opnemen door ze elk aan het andere uiteinde van het parcours te laten beginnen – maar let erop dat ze niet tegen elkaar aanbotsen zodat ze geen blauwe plekken oplopen! En maak je niet druk over vlekken van gras of modder op de kleren van je bengels: Ariel krijgt ze in een mum van tijd weg, zelfs op lage temperaturen!

 

 

slideshow-image

Haasje-over springen

Haasje-over is een van de prettigste spelletjes voor het hele gezin – en met reden, want iedereen kan meespelen! Je hoeft alleen maar over de gebogen rug van iemand anders te springen. Een gouwe ouwe die je qua moeilijkheidsgraad kunt aanpassen, in functie van de leeftijd en het gewicht van de schaapjes en de haasjes. Als je het met de allerkleinsten speelt, kun je jezelf in een bolletje op de grond rollen en ze op je rug laten klimmen, terwijl de tieners al goed over de rug van een volwassene kunnen springen. Tel het aantal schaapjes waar je in een sprong over kunt springen, of wissel af met een koprol. Vrijwilligers en veel ruimte, meer heb je niet nodig!

 

slideshow-image

 

Een creatieve workshop in de tuin

Heb je creatieve kinderen? Organiseer dan buiten een workshop schilderen of collage maken – bovendien hoef je je dan ook geen zorgen te maken over eventuele vlekken op de muren, stoelen of vloeren in huis. En voor hun kleren kun je rekenen op Dash, waarmee je alle kleurvlekken eruit krijgt. Installeer je kleine kunstenaars buiten, in de schaduw van een boom, en geef ze al hun schilder- en plakspulletjes, grote kartonnen dozen, verfpotten, penselen, stickers en lijm. Met de kartonnen dozen kunnen ze treinen, bussen of auto’s maken. ;

 

 

0
Background2-1920X660
Background3-1920X660
Background1-1920X660

AMBASSADEURS CLUB

Ontdek als eerste nieuwe producten van P&G.
Ontvang gratis producten, staaltjes en andere verrassingen die je met vrienden kunt delen.
Deel je eerlijke mening met de merken die luisteren.
AMBASSADEURS CLUB

Je reactie toevoegen

Beheer Cookies