Hoera!

hooray

Je bestelling is geplaatst. We hebben je een e-mail gestuurd.

Dichtbij

Mijn mandje

Uw monsters

Kies een monster om te bestellen

cashback

Bekijk de beschikbare aanbiedingen op maat voor u!

Selecteer uw verzendadres

Perfect gepakt in 7 stappen

Perfect gepakt in 7 stappen

0
Efficiënt inpakken, het begin van een ontspannende vakantie. Zeven tips.

Maak een activiteitenlijstje

Als je niet al te lang op reis gaat, maak dan een lijstje van de activiteiten die je van plan bent per dag te ondernemen. Zoals: naar het strand, bezoekje aan een pretpark, dagje museum, boottocht. Hiermee kun je proberen in te schatten welke kleren je echt nodig hebt. Misschien rijd je het grootste deel van je vakantie in een huurauto van locatie naar locatie. Misschien leef je een week in je bikini. Je weet maar nooit, tot je het opschrijft.

Less is more

Denk voor je beslist welke kleren je meeneemt, eerst eens na over je kleedgedrag. Trek je elke dag iets nieuws aan, of vind je het prima om tijdens een reis bepaalde outfits meerdere keren te dragen? Kijk ook of je een wasje kunt doen op de plek waar je verblijft. Als je kiest voor wat chiquere stukken en basics in een neutraal kleurenpalet, dan kom je al een heel eind. Neutrale broeken en rokken kun je prima meerdere keren dragen, telkens met verschillende tops en accessoires. Drie bovenstukken bij elk onderstuk is een goede basisregel. Denk ook aan je ondergoed: kies lingerie die je huidkleur dicht benadert, zodat je het overal bij kunt dragen.

Uitstallen

Daarna is het tijd om alles uit te stallen wat je wilt meenemen. Spreid alles op je bed uit en kijk er nog eens goed naar. Controleer of het nog wel past, of het je nog wel staat en of het goed combineert met de andere spullen die je wilt meenemen. Vergeet ook niet alle basics uit te stallen die je toch nodig hebt, zoals sokken en sieraden.

Drie paar schoenen

Meestal neem je te veel schoenen mee. Drie paar vakantieschoenen is echt wel genoeg:
één paar platte schoenen, sandaaltjes of slippertjes, die zowel overdag als 's avonds kunnen. Eén paar sportieve schoenen. En één paar mooie hakken: zwarte schoenen passen bij bijna alles.

Slim inpakken

Stop eerst je schoenen in je koffer of tas. Rol je sokken en panty's op en stop ze in de de schoenen. Rol dan de rest van je kleren op om plaats te besparen in je koffer. Als je je kleren oprolt, kun je ze ook gemakkelijker uitpakken en kreukelen ze niet zo snel. Stop ondergoed in een zakje van het kofferdeksel zodat je het snel vindt. Draai riemen of sjaals die je meeneemt rond je kleren. Als je outfits plant per dag verlies je minder tijd met in je tas zoeken.

Tiptop toiletspullen

Check de dekseltjes: kijk of je alle dopjes van haar- en schoonheidsproducten nog hebt én of ze nog goed sluiten. Op die manier bescherm je je kleren tegen hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld foundation of body-olie.
Reisformaat: kies voor producten in reisformaat of giet je verzorgingsproducten over in kleine flesjes.
Laatst in de tas: veel mensen pakken hun toiletspullen eerst in omdat ze zwaar zijn. Terwijl je je meestal toch graag even opfrist zodra je op je bestemming aankomt. En dan is het handig om je spulletjes bij de hand te hebben.

Luchthavenproof

Draag geen onhandig minirokje in het vliegtuig. Kleed je in laagjes en draag je zwaarste schoenen. Neem altijd een volledige extra outfit mee in je handbagage, je weet maar nooit of je koffer ergens verloren raakt. En stop er ook je telefoonoplader, medicijnen op doktersvoorschrift, contactlenzendoosje, bril en tandenborstel in (opletten: vloeistoffen meenemen in de cabine is verboden). Zorg bovendien dat je alle reisdocumenten, kaarten, uitgeprinte reserveringsvouchers en andere belangrijke papieren bij je hebt.

 

0

Je reactie toevoegen

Misschien iets voor jou: