De meest populaire carnavalskostuums voor kinderen

Gezin
2/10/2018
Februari is de maand van carnaval en kinderen zijn natuurlijk gek op verkleden. Ontdek hier alles over de meest populaire carnavalskostuums voor kinderen.

Heb je je wel eens afgevraagd wat de meest populaire kostuums voor kinderen zijn? Met deze superhelden kostuums kan het niet meer fout gaan!

Wie houdt nou niet van superhelden en wil niet het allerliefst een superheld zijn? Superhelden laten alles zo eenvoudig lijken dat je ze simpelweg niet kan weerstaan. Ze staan voor rechtvaardigheid, zijn altijd op het juiste moment aanwezig en hebben natuurlijk een superkracht of geheim wapen waardoor ze opvallen.

Dit allemaal bij elkaar zorgt ervoor dat kinderen en volwassenen op superhelden uit een stripboek willen lijken, al is het maar voor even. Carnaval is het juiste moment voor elk kind om te ‘transformeren' in de superheld die in hen zelf schuilt. Door zich te verkleden als favoriete superheld ziet uw kind zichzelf als de sterkste (man) op aarde!

Laat je kinderen genieten door zich als hun favoriete superheld te laten verkleden tijdens verkleedfeestjes. Wees niet verrast als ze hun superheldenkostuum elke dag willen dragen, zo vaak als mogelijk is, dus niet alleen tijdens verkleedpartijen! Laat ze lekker gaan. Ze zullen zichzelf hierdoor meer openstellen waardoor ze zelfverzekerder worden. Wanneer carnaval eenmaal over is zullen ze vast genoeg dosis superheld voor het hele jaar hebben gehad.

Vergeet niet dat een kostuum voor je kind niet exact overeen hoeft te komen met de superheld die je kind heeft uitgekozen. Het is voldoende als iemand al door een snelle blik kan raden om welke superheld het gaat. Belangrijker zijn dat de kleuren, het speciale wapen of het masker goed zijn. Wanneer je erover nadenkt, kan je vast wel dingen in huis vinden die voor het kostuum gebruikt kunnen worden. Een cape kan gemakkelijk van een oude sjaal gemaakt worden. Felgekleurde keukenhandschoenen lijken op de handschoenen die superhelden dragen en duikbrillen zijn zeker goede maskers! Maar, wat vooral niet vergeten moet worden, is dat carnavalstijd een tijd voor verbeelding is!

Mocht het kostuum van je kind na carnaval vol met vlekken zitten, wees dan niet bang. Met Ariel is het superheldenkostuum zo weer schoon!