Zelf kerstcadeaus maken: stoer t-shirt

Zelf kerstcadeaus maken: stoer t-shirt

Als het om kleding gaat kunnen jongens ook erg kritisch zijn. Dit zelfgemaakte t-shirt met een abstracte beeltenis van zijn eigen gezicht valt misschien in de smaak. Oefen eerst op papier voordat je definitief de verf aanbrengt op het t-shirt.
De cadeauverpakking:

Koop bijpassend, stoer inpakpapier of maak een ontwerp met de naam van je zoon of neefje op de computer. Print het uit op vellen A3-papier. Helemaal stoer is het om een pizzadoos te gebruiken als cadeauverpakking. Bekleed de doos (zonder vetvlekken en pizzaresten, natuurlijk!) met het papier. Lijm vast en gebruik rode washi tape aan de zijkanten. Met dezelfde tape kun je de kleerhanger bekleden waarmee je het t-shirt kunt ophangen.

Cadeaukaartje:
Maak een label uit hetzelfde papier dat je hebt gebruikt om de doos te bekleden. Plak het op stevig karton en knip het uit. Om het echt stoer te houden, gebruik je een gewoon touwtje om het kaartje aan de doos te binden. Een tuttig lint zal niet in de smaak vallen!Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015