Verwen jezelf deze Moederdag

Verwen jezelf deze Moederdag

Het is altijd leuk om zelfgemaakte kaartjes en bloemen van je kinderen te krijgen, maar wat willen wij moeders echt op deze bijzondere dag? Lekker in het Leven geeft je verwentips voor jezelf die ook leuk zijn voor het gezin.


Op Moederdag mag je jezelf best eens flink in het zonnetje zetten. Ok, we verwachten geen glamoreuze award-uitreiking (de Mama Oscars bestaan helaas nog niet), maar gun jezelf eens een fantastisch feelgood moment. En met deze vijf tips kan je van iedere dag een beetje Moederdag maken…

1. Draag iets nieuws
Als je er goed uitziet, voel je je ook goed. Natuurlijk hebben we niet allemaal het stylingbudget van een BN’er, maar een nieuwe ketting of een fleurige panty die perfect bij je favoriete jurkje past, maken vaak al een enorm verschil: accessoires kunnen een look volledig veranderen. Of pak het echt slim aan en ruil voor een dag een outfit met je beste vriendin – gewoon iets uit haar kast wat je altijd al hebt willen hebben.

2. Ga naar de sportschool… en doe rustig aan
Of je gezin je nu mee uit eten neemt of ze allemaal op de bank blijven zitten wachten tot jij het eten op tafel tovert, maak vandaag hoe dan ook tijd om naar de sportschool te gaan. Vergeet natuurlijk niet dat het Moederdag is dus doe gewoon een korte sessie en ga daarna lekker in de Hamman of met je voeten omhoog in de lounge relaxen met een tijdschrift. Je voelt je herboren als je thuis komt. Of vraag je wederhelft de kinderen mee op stap te nemen zodat jij een zalig uurtje in bad kunt dobberen.

3. Verwen je smaakpapillen
Chips, chocola of misschien nootjes of fruit… wat kan jij niet weerstaan? Vandaag is een dag voor verwennerijen dus misschien is het een leuk idee om een proeverij te organiseren. Als je bijvoorbeeld dol op chocola bent, kan je allemaal verschillende soorten kopen en geblinddoekt stukjes proeven om te zien welke je favoriet is - een beetje zoals wijnproeven, maar een stuk goedkoper en leuk voor het hele gezin.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

4. Advies van een stylist
Veel warenhuizen en betere modewinkels hebben gratis stylisten. Ga winkelen op een rustig moment zodat je de onverdeelde aandacht van deze experts hebt die je verschillende looks en stijlen kunnen laten zien die jou goed staan. Je bent niet verplicht om iets te kopen, dus het is een geweldige manier om nieuwe dingen te ontdekken.

5. Organiseer een high tea voor moeders
Organiseer een high tea met je vriendinnen en geniet van elkaars gezelschap. Nodig ook vaders en kinderen uit, maar zorg dat ze zichzelf vermaken met een film of game of zet wat bordspelletjes klaar op een andere tafel. Reserveer een eigen plekje in de keuken voor een echte Engelse high tea alleen voor moeders (ok dan… de vaders en kinderen mogen ook wat cake als ze zich gedragen).

Vergeet je eigen moeder niet
Je eigen moeder mag je natuurlijk ook niet vergeten: vijf onvergetelijke manieren om 'ik hou van jou te zeggen. Voor jou en de kinderen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven