zelf-carnavalsversiering-maken

Zelf carnavalsversiering maken

De carnavalsoutfits zijn klaar, dus nu is het tijd om aan de slag te gaan met de carnavalsversiering! Lees snel onze handleiding en maak je eigen versiering.


Carnavalsversiering: glazen versieren

Om je carnaval onvergetelijk te maken is het hartstikke leuk om je glazen te decoreren, carnavalszoetigheden te bakken of je carnavalsoutfit op te leuken.

Print het setje carnavalsversiering uit en vraag je kinderen de brillen en snorretjes uit te knippen. Deze kunnen ze daarna op de glazen plakken zodat iedereen zijn eigen glas kan herkennen!

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Deze carnavalsversiering zorgt daarnaast ook voor erg leuke foto’s. De uitgeknipte snorretjes en mondjes kan je namelijk ook op een stokje plakken. Zo zijn jullie voorzien van de grappigste accessoires voor op de foto.

Vier jij dit jaar carnaval? Deel het met ons!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015