DIY: Vaderdag cadeau knutselen

DIY: Vaderdag cadeau knutselen

Verras je vader met Vaderdag. Een origineel Vaderdag cadeau kun je eenvoudig zelf knutselen met de volgende instructies!


Origineel Vaderdag cadeau knutselen

Wil je graag een zelfgemaakt cadeau voor Vaderdag geven, maar weet je niet wat? Met de volgende tips kun je zelf een creatief Vaderdag cadeau knutselen en je vader op een originele wijze verrassen.

Is jouw vader helemaal weg van techniek? Dan is dit Vaderdag cadeau perfect om te maken! Met de volgende tips maak je eenvoudig een zakje om alle rondslingerende kabels, zoals telefoon-, tablet-, fototoestel- en spelconsolekabels in op te bergen. Dit praktische Vaderdag cadeau kan je vader eenvoudig overal mee naartoe nemen en kan zelfs door je kinderen zelf gemaakt worden!

Zelf geknutseld Vaderdag cadeau: instructies deel 1

Met een paar eenvoudige stappen kun je zelf een praktisch Vaderdag cadeau knutselen die ook nog eens erg handig is. Dit Vaderdag cadeau heb je in no time gemaakt en er is weinig materiaal voor nodig.

  • Een stuk leer of imitatieleer van 22 cm x 60 cm
  • Een schaar en een stanleymes
  • Drukknopen
  • Om het Vaderdag cadeau zo eenvoudig mogelijk te maken, gebruiken we de afmetingen in de afbeeldingen. Je zult zien dat de schaal net niet helemaal klopt, maar het geeft je toch een goed idee hoe het Vaderdag cadeau geknutseld moet worden. De streepjes geven duidelijk aan waar je moet snijden of knippen.
Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Begin met het snijden van de contouren. Maak met het stanleymes openingen waardoor de kabels gestoken kunnen worden. Om het leer zoveel mogelijk te benutten, is het belangrijk om de gaatjes even groot als de opgevouwen kabels te maken. Je zelfgemaakte Vaderdag is nu bijna klaar om aan je vader te geven!

Zelf geknutseld Vaderdag cadeau: instructies deel 2

Het bevestigen van de drukknop bestaat uit twee delen. Bevestig de ene kant van de drukknop aan de rand van het leer. Het andere deel van de drukknop leg je op het zakje. Om te controleren of je de goede maat hebt, kun je de drukknop van te voren op het zakje bevestigen. Klaar is kees!

Dankzij dit praktisch geknutselde Vaderdag cadeau heb je geen last meer van rondslingerende kabels in huis. Wat zal je vader blij zijn met het cadeau en voortaan alles met veel meer plezier opruimen, afstoffen en schoonmaken.

Wat zijn jullie cadeautips voor Vaderdag dit jaar?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279

Door Swiffer is er meer tijd voor leuke dingen!

Door Swiffer is er meer tijd voor leuke dingen!

"

Inmiddels is iedereen druk in de weer met Swiffer en zijn ze allemaal erg enthousiast! Wat een stof verzamelen we toch elke dag weer. Gelukkig met de Swiffer stofvangers is alles zo weer stofvrij. Echt TOP zo houden we tijd over voor de leuke dingen!

"

Door Ambassadeur
Netske