Ruim je kofferbak op!

Ruim je kofferbak op!

We weten allemaal goed hoe we ons huis netjes houden, maar hoe zit het met onze auto’s? De kofferbak wordt gebruikt voor alles - van boodschappen tot fietsen en losse onderdelen - dus het is eigenlijk wel handig om hier een beetje systeem in te brengen. We laten je zien hoe je je kofferbak, met slechts een paar handelingen, kunt indelen als een pro.


Gebruik je kofferbak dus niet als een stortplaats. Teveel rommel achterin ziet er niet alleen ongezellig uit, maar maakt de auto ook nog eens zwaarder, waardoor banden sneller slijten en je meer benzine verbruikt. 

Dit heb je nodig voor een nette kofferbak:

  • een transparante plastic box met deksel
  • twee verschillende kleuren plastic placemats of dunne plastic snijplanken (even groot of groter dan de opbergbox)
  • een afbreekmes
  • een watervaste stift
  • een liniaal

Stap 1: Meet lengte, breedte en hoogte van de box. Teken hoogte en breedte af op een van de placemats of snijplankjes en teken hoogte en lengte af op het ander. 

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stap 2: Snij de placemats op maat met het afbreekmes. 

Stap 3: Snij een 2mm brede spleet tot ongeveer halverwege in het eerste placematje of plankje. Doe hetzelfde met de tweede zodat ze perfect in elkaar aansluiten. 

Stap 4: Zet de twee placematjes of plankjes in elkaar en stop ze in de box. 

Stap 5: Organiseer alle losse rommel uit de kofferbak netjes in deze box en sluit met het deksel zodat er niets uitrolt tijdens het rijden.   

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

flutstra

flutstra

gemeld

Is nooit verkeerd om het spul goed achter in de kofferbak te stouwen, denk maar eens wat er gebeurd bij een aanrijding. Van pech komt pech. Daarom heb ik niet alleen veel in opbergdozen maar deze zitten ook verankerd en heb ik de achterbankgordels altijd gekruist voor de zitting langs vast.

  • melden

Citaat uit tekst:" Gebruik je kofferbak dus niet als een stortplaats. Teveel rommel achterin ziet er niet alleen ongezellig uit, maar maakt de auto ook nog eens zwaarder, waardoor banden sneller slijten en je meer benzine verbruikt. " Wat maakt het dan uit of je het door je kofferbak laat "slingeren" of in een bak doet. Is volgens mij lood om oud ijzer met als enige voordeel dat je kofferbak mooi opgeruimd is.

  • melden
Anneton

Anneton

gemeld

Noooooit aan gedacht, maar een hele goede tip. Ga het dadelijk doen!

  • melden
Audrey1972

Audrey1972

gemeld

gaat niet passen. De bak van onze polo staat al vol met een rolstoel .....

  • melden

Ik ga het zeker maken! Hele goeie tip

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279