Online restaurants reserveren doe je zo

Online restaurants reserveren doe je zo

In Amerika en Engeland is online een restaurant reserveren de normaalste zaak van de wereld. Wij Hollanders pakken meestal de telefoon. Maar wist je dat je binnen een paar clicks je tafeltje kunt regelen?


Voordelen online reserveren

Online een hotel online reserveren, dat is heel gewoon. Maar via internet een tafeltje in een restaurant reserveren, dat doen wij Hollanders nog niet zo vaak. Maar waarom eigenlijk niet? Het grote voordeel van online een restaurant reserveren is dat je jouw reservering door kunt geven wanneer het jou het beste uitkomt, desnoods midden in de nacht. Zo hoef je niet te wachten tot het restaurant open is en iemand (eindelijk eens) de telefoon opneemt. In een paar clicks heb je het geregeld en je ontvangt altijd een bevestiging per mail of sms. Hoe makkelijk is dat?

De beste sites om een restaurant te reserveren

Iens en Specialbite zijn de meest bekende online restaurantgidsen, maar dit zijn vooral beoordelingssites. Wil je naast zoeken ook direct een tafeltje boeken, bezoek dan een reserveersite. Kies plaats, datum en tijd en laat je door een van deze digitale reserveerboeken verrassen:

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
  • Seatme.nl is een op en top reserveersite en heeft meer dan 700 restaurants opgenomen. Leuk is dat je bij elke reservering automatisch punten spaart die je voor een dineercheque kunt inwisselen. Tip: download de seatme app.
  • Couverts.nl is een trendy site die jou maximaal 20 restaurantsuggesties geeft. Eigenlijk wel prettig, want zo heb je minder keuzestress. Tip: creëer geen nieuwe inlog, maar log in met je Facebook account
  • Tafelreserveren.nl is het nieuwste reserveerplatform. Je kunt via hun site of app bij elk (!) restaurant in Nederland een tafeltje reserveren. Bij alle restaurants? Ja, ze hebben namelijk een eigen callcenter dat alle binnengekomen reserveringen netjes doorbelt. Dus ook naar restaurants die nog niet via het (online) reserveersysteem aangesloten zijn.
  • Via Diningcity.nl kun je al jaren online een tafel reserveren. Zij zijn ook de organisator van het culi-event de restaurantweek. Ga je naar het buitenland? Reserveer dan een tafel via hun internationale site.
  • Op Smulweb.nl kun je naast reserveren ook inspiratie opdoen, workshops boeken en recepten vinden. Ze verkopen zelfs kakelverse ingrediënten via hun online culinaire smulmarkt, ideaal voor thuisdiners!

NIEUW: Social dining

Wil jij graag nieuwe mensen leren kennen en hou je van 'nieuwe dingen ontdekken'? Reserveer dan een stoel via socialdining.nl en schuif gezellig aan. Of deel jouw passie met anderen tijdens één van de interesse-groepsdiners: van vegetarisch eten tot fotografie en van reizen tot ondernemen. Tip: je kunt via deze site ook eigen groepen creëren en zo heel makkelijk een etentje met vrienden, collega's of familie organiseren. Bon appetit!

Ontdek ook deze smakelijke artikelen:
Tafeldektips voor een diner met een groot gezelschap
Blaadjes op ons bord

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279