Breng meer tijd door met je familie

Breng meer tijd door met je familie

Wat zijn jouw goede voornemens voor dit jaar? Meer tijd met je familie doorbrengen is volgens ons altijd een goed idee! Lees hier hoe je dat aanpakt.


We durven te wedden dat ‘ik zal mijn wasgoed serieuzer nemen’ en ‘ik zal meer tijd maken voor de was’ niet op je lijstje van goede voornemens staat. Waarschijnlijk heb je je voorgenomen om meer tijd met je familie door te brengen of jezelf meer tijd te geven om dingen te doen jij belangrijk vindt. Laat ons je hierbij helpen met een aantal tips!

Als vrouw, moeder, echtgenote en vriendin heb je het elk jaar weer druk. Heb je er wel eens over nagedacht hoeveel tijd je eigenlijk spendeert aan het huishouden, werk, opvoeden, studeren, jezelf en je kinderen? Wanneer je dit doet, wat valt je dan op? Spendeer je genoeg tijd aan de zaken die jij belangrijk vindt? Begin het jaar door tijdrovende zaken simpeler te maken. Zo creëer je tijd voor de echt belangrijke zaken!

Houdt altijd het einddoel voor ogen. Je moet je leven gemakkelijker maken zodat je kunt genieten van je gelukkige gezinnetje. Gemak moet daarom altijd top of mind zijn.

Zorg voor een notitieboek waarin je alle dagelijkse, wekelijkse schema’s, checklists, agenda van de familie en to-do-list in opschrijft. Dit notitieboek leg je op een centrale plek in huis zodat ieder gezinslid hier altijd in kan schrijven.

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

Zorg dat je elke week even samenkomt met het hele gezin. Zo kunnen jullie alle klusjes en belangrijke gebeurtenissen van die week doorspreken, zodat niemand voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Wanneer je familie je wil helpen, laat dit dan toe!

Maak de was doen simpeler om de tijd die je aan het huishouden spendeert te verminderen. Ariel zorgt er voor dat je kleding weer stralend schoon is na 1 wasbeurt.

We hopen dat we je hebben geholpen meer tijd te creëren voor.. wat? Wat is het eigenlijk dat je het liefste met je vrije tijd doet?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

reddevil

gemeld

Samen tijd doorbrengen met mijn man als we maar samen plezier erbij hebben.

  • melden
Tientallen tips voor een schonere was!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279