Leuke activiteiten voor de paasvakantie

Leuke activiteiten voor de paasvakantie

Leg je data van te voren vast met vrienden en familie om het meeste uit je vakantie te halen.


Spelletjes voor het hele gezin op paasochtend.
In tegenstelling tot Kerstmis, waar het diner meestal veel voorbereiding vergt, is zelfs een grote paaslunch redelijk snel geregeld. Spreek dus gewoon ‘s ochtends vroeg af en speel de hele dag spelletjes of geniet van een ontspannende dag.

  • Paaseieren zoeken – er zijn heel veel leuke plekjes om paaseieren te gaan zoeken; in het park, bij de boer of in het bos. Laat de kinderen lekker rondrennen terwijl een ander het harde werk heeft gedaan; neem een kijkje op Youtube of haal inspiratie online voor de beste plekjes.
  • Buiten wandelen - Niets zo heerlijk als een frisse neus halen, dus zorg ervoor dat iedereen even lekker naar buiten gaat, ongeacht het weer.
  • Breng zelfs de meest luie bankhangers in actie door de kleintjes de wandelspullen te laten organiseren (eventjes de baas spelen en papa vertellen dat hij zijn grote laarzen aan moet doen is erg leuk voor de kleintjes).
  • Laat oudere kinderen of tieners de wandelroute uitstippelen en vraag ze een schattenjacht of natuurwandeling te organiseren.
  • Geef oudere wandelaars een camera zodat ze af en toe kunnen stoppen en rusten tijdens het fotograferen.
Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Uit eten met het gezin
Wil je niet de hele dag in de keuken staan; maak dan tijd vrij om met familie en vrienden door te brengen.

  • Als je jonge kinderen hebt, ga eens naar een gezellig café in het park in plaats van naar een restaurant in de buurt. Volwassenen kunnen eens goed praten na het eten en de kinderen kunnen net zoveel en zo luidruchtig buitenspelen als ze willen. Parkcafés zijn vaak ook een stuk goedkoper.
  • Als je tieners hebt, laat ze een vriend of vriendin meebrengen zodat ze zich niet gaan vervelen en laat ze gewoon aan een tafeltje naast jullie zitten.
  • Als jullie met veel zijn, dan kunnen lange tafels soms heel ongezellig aandoen. Zorg voor wat spelletjes of woordpuzzels in je tas om kleintjes te vermaken en om de volwassenen aan het praten te krijgen terwijl je op het eten wacht.

Organiseer je paasfeestje op zondagavond – met het lange feestweekend heb je extra veel tijd om je voorbereidingen te treffen én de hele maandag om bij te komen!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven