DIY Moederdag: maak zelf een Moederdag cadeau

DIY Moederdag: maak zelf een Moederdag cadeau

Opzoek naar een origineel Moederdag cadeau wat je eenvoudig thuis kunt maken? Dit Moederdag cadeau zal gegarandeerd in de smaak vallen.


Origineel Moederdag cadeau: een vaas

Iedere moeder hoopt dat zij mooie bloemen mag ontvangen tijdens Moederdag. Een bijzondere vaas zorgt ervoor dat er nog meer van de bloemen genoten kan worden en houdt het boeket langer mooi. Dit originele Moederdag cadeau is niet alleen mooi en liefdevol, maar ook nog eens functioneel. Uiteindelijk is de betekenis van het geven vanbloemen belangrijk om in gedachten te houden voordat we de bloemen weggeven in de mooie zelfgemaakte vaas.

Dit hebben we nodig om zelf een Moederdag cadeau te knutselen

  • Een vaas of een glazen pot. Het is belangrijk om iets met een glad oppervlak te kiezen, zodat het eenvoudig versierd kan worden. De grootte van het voorwerp maakt niet uit voor het maken van het originele Moederdag cadeau.
  • Tape als Japans Masking tape in twee of drie verschillende kleuren. Dit soort plakband is verkrijgbaar in meerdere kleuren, past bij een boeket en is bovendien waterresistant, waardoor het ideaal is om voor de versiering van de vaas te gebruiken.
  • Zijdepapier, stof of kanten stof in dezelfde kleur als de tape.
  • Een tweede kleur tape die aftekent tegen de kleur van de stof en de matchende tape.Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lidBen je gek op die bloemengeur en wil je die graag altijd in je huis hebben? Dat kan eenvoudig! Met de juiste luchtverfrisser maak je van Moederdag, maar ook alle andere dagen een waar feestje.

En wat maken jullie voor Moederdag?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven