Kerstcadeaus inpakken

Kerstcadeaus inpakken

Het lijkt misschien tijdverspilling om je kerstcadeautjes mooi in te pakken. Maar met onze tips kan je zelfs van het cadeautjes inpakken een feestje maken!


Het inpakken van kerstcadeaus lijkt misschien een ondankbare taak aangezien iedereen het glanzende cadeaupapier en de mooie linten gelijk van het cadeautje trekt. Maar, wanneer je samen met vrienden kerstcadeaus gaat inpakken wordt het al een stuk leuker. Wij hebben 8 tips voor het organiseren van een gezellig kerstcadeaus inpakken feestje.

  1. Stuur iedereen die je uitnodigt om kerstcadeaus in te pakken een uitnodiging met daarbij een lijstje met spullen die zij mee moeten brengen. Essentieel bij het cadeau inpakken zijn cadeaupapier, cadeaukaartjes, gekleurde pennen, lintjes, strikjes, plakband, een schaar en natuurlijk de kerstcadeaus!
  2. Cadeaukaartjes zijn een must! Vergeet niet voor wie het cadeautje is wanneer je het al ingepakt hebt, aangezien het daarna moeilijk te achterhalen is.
  3. Wees creatief met lint. Kies bijvoorbeeld voor alternatieven zoals garen, slingers of gekleurd touw.
  4. Met wat kleine toevoegingen kan je je cadeautje nog specialer maken. Mini-ornamenten zoals handgemaakte sneeuwvlokjes of stickers geven het cadeautje wat extra kerstsfeer.
  5. Gebruik een plastic tas om een strik van te maken
  6. Het feestje om kerstcadeaus in te pakken wordt nog gezelliger met wat snacks, drankjes en gezellige kerstmuziek op de achtergrond.
Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Wanneer je gasten over de vloer krijgt om cadeautjes in te pakken wil je het natuurlijk extra gezellig maken. Met een goede luchtverfrisser verwelkom je je gasten in ieder geval met een aangename geur in je huis.

Geven jullie elkaar cadeautjes tijdens Kermis? Vertel het ons hieronder!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

sparidaans

sparidaans

gemeld

ik geef altijd kadootjes ook met kerst en ook gewoon aan de mensen waarvan ik hou of het niet breed hebben probeer en test altijd alles uit omdat ik een nieuwschierig aagje ben bvd groetjes

 • melden
bloem9

bloem9

gemeld

Ik hoop oprecht dat ik ook eens mee kan doen met proberen, of testen het betere woord, ik krijg steeds bericht dat ik meedoen kan en als het dan zover is komt er voor mij niets aan de deur, begrijpen doe ik het niet, heb dit al zo vaak gemeld en krijg er ook geen antwoord op, en ik hoop dat ik nu toch eens in de prijzen van!

 • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015