DIY Moederdag kaart

DIY Moederdag kaart

Wil je graag zelf een Moederdag kaart maken? Met deze tips maak je eenvoudig zelf een onvergetelijke kaart voor Moederdag die je moeder zal ontroeren.


Moederdag kaart

We kunnen ons allemaal nog wel de mooie kaartjes herinneren die we voor Moederdag op school maakten… We kunnen helaas niet zeggen dat we een origineel kaartje voor Moederdag hadden! Wanneer je zoon of dochter graag zelf een kaart voor Moederdag wilt maken, dan kun je eenvoudig uit een van de onderstaande voorbeelden kiezen. Een zelfgemaakte Moederdag kaart is leuker om te ontvangen dan een kaart die nog snel even in de winkel is gekocht. Wat we vooral willen zeggen met een Moederdag kaart is: “Mama, ik hou van je”.

Ideeën voor een Moederdag kaart

Om een perfect Moederdag kaartje te maken, kiezen we eerst de favoriete kleur van onze mama en vervolgens een tekening die haar aan een leuk moment herinnert die we samen hebben gedeeld. Daarnaast schrijven we ook een leuk stukje tekst in een mooi handschrift in de kaart, of gewoon zoals jouw handschrift eruit.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stukje tekst voor de Moederdag kaart

Het persoonlijke stukje tekst in de Moederdag kaart die je moeder zal ontroeren, kan heel eenvoudig zijn: “Prettige Moederdag mama!” of “Fijne feestdag mama”. Maar ieder lief woordje in de zelfgemaakte kaart zal haar zeker raken. We kunnen de mensen die we lief hebben niet genoeg zeggen hoeveel we van ze houden… Een kort stukje tekst is een leuke manier om gevoelens te delen. Een leuke tekst als “Mama ik hou van je, fijne Moederdag!” zal je moeder zeker doen ontroeren. Om uitgelopen mascara tegen te gaan, is een waterproof mascara een grote aanrader tijdens dit soort dagen.

En jij, wat ga jij schrijven op je Moederdag kaart?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279