Inpakken als een pro!

Inpakken als een pro!

Inpakken is de belangrijkste maar niet de leukste voorbereiding als het aankomt op vakantie gerelateerde activiteiten. De juiste dingen kiezen, in de juiste hoeveelheden en het allemaal goed organiseren, kan het verschil maken tussen een heerlijk ontspannen of een stressvolle vakantie.


Dus gooi niet zomaar om het even wat in je koffer waardoor je met onnodig veel kilo’s moet zeulen. Maar beslis welke kledingstukken je nodig hebt – maar dan ook écht nodig hebt – en leg ze netjes op stapeltjes. 

Stap 1: Begin met de kleinere, lichtere items zoals T-shirts en rol de gevouwen items op om ruimte te besparen. 

Stap 2: Neem dan de zwaardere kledingstukken zoals broeken en bundel deze rond een groepje van de kleinere, gerolde stukken.  Zo voorkom je dat ze gaan kreuken en hoef je ze niet te strijken als je op je bestemming aankomt. 

venus-olaz
Gillette Venus & Olaz scheersysteem
(143)

Gillette Venus & Olaz scheersysteem voor gladde benen helpt de vochtbalans op peil te houden.

Ontdek nu!

Stap 3: Stop sokken, panty’s en slipjes in je schoenen om plek te besparen. Het is ook altijd handig om je schoenen in plastic zakken te doen zodat je kleren niet vies worden van de zolen. 

Stap 4: Kijk je koffer nog eens goed na. Heb je alles? En vergeet natuurlijk ook niet de belangrijke toiletartikelen zoals je Gillette Venus scheermesje. Stop deze in je toilettas samen met alle andere essentiële beauty items zodat je helemaal beautyproof op het strand verschijnt.

En klaar! Zo simpel is het om goed voorbereid en stressvrij op vakantie te vertrekken.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279