halloween-kleding-voor-de-hele-familie

Halloween kleding: ideeën voor de hele familie

Tips en ideeën voor Halloween kleding en het ideale Halloween kostuum voor jullie als stel en voor de hele familie!


Of je het nu zelf gaat vieren of alleen voorbereidingen treft voor een Halloweenfeestje voor een van je kinderen: een van de belangrijkste aspecten van dit feest is natuurlijk het voorbereiden van de Halloween kleding. Kinderen vinden het nóg leuker als je ze helpt met het maken van hun eigen Halloween kostuum. Met deze tips zijn jullie zo klaar voor dit jaarlijkse verkleedpartijtje

Als er een wedstrijd is voor de meest originele Halloween outfit, maak je net wat meer kans als je zelf je Halloween kleding maakt. De mogelijkheden zijn eindeloos: laat je kind het thema kiezen en probeer iets verder te gaan dan de standaard prinses of piraat. Ga bijvoorbeeld met het hele gezin als een bende piraten en verkleed je baby als kleurrijke papegaai! Vergeet het Halloween kostuum uit de feestwinkel, het creëren van je eigen Halloween kleding is leuk en makkelijk. Een paar suggesties:

Halloween kostuums voor een superheldenfamilie

Cartoons en superhelden zijn populair onder kinderen én volwassenen. Waarom maak je van je gezin geen superheldenfamilie? Je hebt niet veel nodig voor deze Halloween kleding: een gekleurde legging of maillot onder een strakke korte broek, een T-shirt, cape, masker en natuurlijk het logo dat voorop komt. Dat kun je samen met je kinderen ontwerpen! Bedenk een naam die het talent of de hobby van je kind benadrukt: SuperBallerina of SuperSpits bijvoorbeeld.

Halloween wordt natuurlijk vooral geassocieerd met spoken, heksen, vampiers en mummies. Zet je fantasie aan het werk en creëer Halloween kostuums die hier op inspelen. Denk aan een harige weerwolf of een yeti, Bigfoot of zelfs Frankenstein en zijn bruid!

Halloween kleding voor het hele gezin

Voor meisjes in de prinses natuurlijk een all time klassieker. Je kunt hier op inspelen door de rest van het gezin in hetzelfde thema te gieten: de koninklijke familie bestaat behalve een koning en koningin natuurlijk ook nog uit een prins of zelfs hofnar. Het tijdperk kun je ook nog zelf kiezen: de Middeleeuwen bijvoorbeeld. Een variatie hierop is verkleden als een schaakspel. Behalve de koning en koningin heb je nog de loper, het paard, de toren en de pionnen. De kleurencombinatie zwart-wit laat je terugkomen in je Halloween kostuum.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Halloween outfits voor Beroemde koppels en stellen

Door de literaire jaren heen hebben we kennisgemaakt met een boel iconische stelletjes en koppels. Dit is natuurlijk een leuk idee als je samen met je partner Halloween gaat vieren! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Romeo en Julia
  • Bonnie en Clyde
  • Han Solo en Princess Leia
  • Jay-Z en Beyoncé

Voor goede Halloween kostuums zit je in de boeken-, muziek- en filmwereld wel goed: er zijn enorm veel koppels te vinden. Je kunt er ook voor kiezen om een beroemd kunstwerk uit te beelden of een atleet of sporter. Het moeilijkste aan het maken van Halloween kleding is eigenlijk kiezen hoe je verkleed wilt gaan. In de kast zal je veel kleding en accessoires vinden die je kunt gebruiken, van laarzen tot hoeden tot oude brillen en handschoenen. Maak het af met make up of schmink en vergeet niet: Halloween is de kans om te zijn wie je wilt!

Na een avondje feesten is je Halloween kleding zo weer schoon met een goed wasmiddel en kan het de kast in tot volgend jaar!

En wat voor Halloween kleding trek jij dit jaar aan?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

knabbel13

knabbel13

gemeld

Halloween is alleen voor kinderen..........en die komen wel langs. Dus snoep genoeg in huis gehaald Haribo en Marsreepjes

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279