Frisse uitstapjes

Frisse uitstapjes

Zin in buitenlucht en een frisse neus? Neem eens de tijd voor een uitstapje: maak een wandeling, ontdek de natuur of ga het water op. Lekker in het Leven neemt je mee naar buiten!


Het is misschien wat donker en druilerig daarbuiten, maar eigenlijk leent de herfst zich perfect voor de leukste uitstapjes. Prachtige kleuren aan de bomen, lekker uitwaaien in de buitenlucht, en daarna natuurlijk een warme chocomel!

Ontdek het bos
Je kunt natuurlijk 'gewoon' een boswandeling maken, maar als je er toch bent, ontdek dan meteen welke paddenstoelen er in het bos staan. Ook leuk voor de kids, want zo wordt je uitstapje een echte ontdekkingstocht. Tip: in veel bossen zijn kabouterpaden; speciale wandelpaden voor peuters en kleuters. Wil je weten welke paddenstoelen, bomen planten en dieren je tijdens het wandelen ziet? Stop dan een paddenstoelengids in je tas of neem het Doeboek Ik ontdek het bos mee: dit staat vol weetjes, spelletjes, knutselideeën en uitleg over bomen, planten en dieren.

Strandjutten
Op het strand kun je je hoofd even helemaal leeg maken en een heerlijk frisse neus halen! Lekker stevig doorstappend hoef je lekker even niks. Vind je het leuk om tijdens het wandelen een beetje te speuren? Laat dan de strandjutter in jou naar boven komen, wie weet vind je wel een verborgen schat. Weetje: mocht je echt iets waardevols vinden tijdens je uitstapje, dan behoort dit officieel aan de gemeenschap en moet je het dus inleveren, bleh!
Tip: ga gezellig met het hele gezin op juttertocht in het Nationaal Park Zuid Kennemerland of bij de duinen van Goeree. Bezoek ook een van de Juttermusea in Nederland:

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
  1. Kijkduin: in de Jutterskeet leren kinderen touwknopen, schatzoeken, speuren met een metaaldetector en nog veel meer.
  2. Zandvoort aan Zee: je kijkt je ogen uit in het Juttersmu-ZEE-um. Gratis entree, maar giften zijn van harte welkom.
  3. Texel: ontdek het Schipbreuk- en juttersmuseum Luttersflora met strandvondsten van meer dan 70 jaar!
  4. Terschelling: het prettig gestoorde Wrakkenmuseum vol spannende verhalen.

Frisse avonturen op het water
Op het water kun je op veel manieren een frisse neus halen: zeilen, surfen, kiten of roeien. Wil jij wel eens meevaren op een echte klipper? Dat kan, je kunt zelfs (onder begeleiding) actief meevaren. Maar je mag het ook iets rustiger aan doen. Gewoon even lekker onthaasten, zonder Wi-Fi, laptop en mobieltje. Aan boord kun je zelfs workshops volgen: kruiden, tekenen en schilderen, palingproeven of een orchideeëntocht. Je kunt ook leuke weekend zeiltochten maken: zeilen plus wandelen en fietsen. Ben je nog op zoek naar de ware? Kies dan voor één van de vollemaan zeiltrips voor singles. Bekijk nog meer frisse zeilavonturen.

Wil jij elke dag een frisse neus? Ontdek de nieuwste smaak van Vicks: Eucalyptus. Heerlijk fris en zacht voor je keel, mmm!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279