Een buitenschoolse activiteit kiezen

Een buitenschoolse activiteit kiezen

De buitenschoolse activiteit van je kind kies je niet zomaar en wij helpen graag een handje mee.


Net zoals op school gaan ook buitenschoolse activiteiten je kind helpen zich verder te ontwikkelen en ontplooien. Zowel op fysiek, sociaal als intellectueel vlak zijn buitenschoolse activiteiten een buitenkansje om zichzelf en anderen beter te leren kennen. En toch, een buitenschoolse activiteit kiezen is niet altijd even gemakkelijk. Lees hier hoe je best een originele activiteit of sportieve activiteit voor je kids kiest.

Buitenschoolse activiteiten: laat de kids zelf kiezen

Door kinderen zelf hun buitenschoolse activiteit te laten kiezen, is de kans kleiner dat ze na enkele weken afhaken. Net nadat je alle Hockey benodigdheden gekocht hebt, het zou zonde zijn… Je helpt je kind dus best kiezen met enkele vragen: wil je kind lid worden van een club omdat hij daar echt zin in heeft of eerder omdat het in de mode is? Wil je kind tijdens zijn buitenschoolse activiteit met zijn vriendjes tijd doorbrengen? In dat geval lijkt het wel aangewezen om ook de andere ouders aan te spreken om samen een activiteit te kiezen. Als je kind eerder verlegen is, is dit voor hem ook een gelegenheid om zelfvertrouwen op te doen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Buitenschoolse activiteit: hou de moed erin

Denk eraan, te veel stressen heeft geen zin en wees niet ontgoocheld als je kind ermee wil stoppen: een kind heeft soms wat meer tijd nodig om zijn hobby of passie te vinden. Hem aanmoedigen om door te zetten is een ding, zeker als de activiteit veel geld gekost heeft, maar niemand is perfect, zeker niet tijdens zijn kindertijd.

En jij, welke buitenschoolse activiteiten doen jouw kids?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279