Voorbereiden op de vrijmarkt tijdens Koningsdag

Voorbereiden op de vrijmarkt tijdens Koningsdag

Ga jij met je gezin op de vrijmarkt staan tijdens Koningsdag? Een goede voorbereiding is het halve werk en wij vertellen je hoe je dit het beste aanpakt.


De vrijmarkt tijdens Koningsdag is voor velen elk jaar weer vaste prik. Het begint met het opruimen van oude spullen om te verkopen en het bemachtigen van dat ene geweldige plekje waar iedereen jullie gaat zien zitten met de te verkopen spulletjes. Om stressvrij te beginnen aan het spullen verkopen op de vlooienmarkt tijdens Koningsdag hebben wij het volgende stappen plan voor je opgesteld.

Wat wil je gaan verkopen?

Allereerst is het belangrijk om samen met je kinderen te besluiten wat jullie willen gaan verkopen tijdens de vrijmarkt. Het ligt voor de hand om al het speelgoed dat je kinderen niet gebruiken te verkopen, ook direct een goed moment om thuis eens goed op te ruimen samen. Hebben de kids moeite met afscheid nemen van speelgoed dat ze eigenlijk niet meer gebruiken? Herinner ze er dan aan dat ze zelf natuurlijk ook iets leuks mogen uitzoeken op de vlooienmarkt. Natuurlijk kunnen jullie samen koekjes of cake bakken of kunnen de kinderen optreden met hun favoriete muziekinstrument of voorbijgangers uitnodigen voor een fotoshoot. Hier vind je een printset voor de leukste accessoires.

Welke vrijmarkt?

Tijdens Koningsdag zijn overal vrijmarkten gaande. Je kunt er voor kiezen om op een georganiseerde markt te gaan staan. Wel zo leuk voor de kinderen is het schoolplein: vaak organiseert de basisschool ook een vrijmarkt of braderie en het is natuurlijk wel zo leuk als ze samen met hun vriendjes of vriendinnetjes zijn. Woon je in een drukke stad? Dan kan je ook voor je eigen deur gaan staan of even bij andere ouders vragen wat hun kinderen gaan doen. Combineer de dag: lekker samen iets doen én samen met andere kinderen en hun ouders.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

De juiste plek

Hoe groter de stad, hoe vroeger je erbij moet zijn als je een echt goede plek in het park of op straat wilt markeren. Zolang het droog weer is, is dit juist een van de leuke en spannende aspecten van de dag. Er hangt een speciale sfeer wanneer iedereen zijn de standje opbouwt, vol verwachting en voorpret van wat de dag gaat brengen. Ook de eerste koopjagers zullen er vroeg bij zijn, zorg ervoor dat je voldoende kleingeld (wisselgeld) bij je hebt! Een thermosfles koffie kan trouwens wonderen verrichten op de vroeg ochtend…

Nu zijn jullie klaar voor een onvergetelijke vrijmarkt tijdens Koningsdag 2016. Na een lange dag, wanneer de kindjes op bed liggen, jij lekker gedoucht hebt en je haren gewassen hebt, kan jij dan het verdiende geld gaan tellen!

Wat gaan jullie verkopen op de vrijmarkt?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

bloem9

bloem9

gemeld

Ik zou heel graag meedoen aan een opruiming, hahaha, maar doordat ik invalide ben is het des te moeilijker om een plaatsje te krijgen, want je kunt niet opletten zoals het moet, maar ik wens allen een fijne dag toe! Groet van bloem9

  • melden
Interieuradvies van pro’s
Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

Dolenthousiaste Swiffer Ambassadeur en vrienden!

"

Iedereen die een sample heeft gekregen is net zoals ik erg enthousiast! 'Makkelijke manier van stoffen', 'je komt overal makkelijk bij' en 'het stof blijft goed in de Swiffer zitten', zijn een aantal reacties die ik kreeg. Erg leuk!

"

Door Ambassadeur
Margriet35

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

Swiffer Vloerreiniger: favoriet van Ambassadeur.

"

Echt enthousiast over Swiffer! De Vloerreiniger is een uitkomst! Ideaal voor onder bed, de bank en de trap! Dat is een plek waar elke dag weer haar, vuil en stof ligt en ik altijd zat te klungelen met de kruimelzuiger. Vloerreiniger is mijn favoriet!

"

Door Ambassadeur
Melanie2015