Checklist voor een stressvrije vakantie

Checklist voor een stressvrije vakantie

Met deze tips kun je al van je vakantie beginnen te genieten nog voordat je vertrokken bent.


1. ONMISBAAR REISADVIES

Van te voren
Maak een lijstje van alle items en documenten die je nodig hebt tijdens jullie vakantie – onderweg naar het vliegveld, vluchten, gegevens van het hotel, reis terug naar huis, enzovoort. Stop alle reispapieren, documenten, tickets, bevestiging van reservering, … samen in een reismapje en leg deze op een goed zichtbare plek. Iedere keer dat je er naar kijkt zul je je gerustgesteld voelen omdat je ziet dat alles netjes klaar ligt om te gaan.

Twee dagen voor vertrek
Ga na of treinen op tijd rijden, er geen wegwerkzaamheden onderweg zijn of dat vluchten niet veranderd zijn.

Bekijk onze vakantietips om helemaal in vakantiestemming te raken!

2. INPAKLIJST

Van te voren
Maak een overzichtje van alle activiteiten die jullie willen doen en kijk naar de weersverwachtingen zodat je alleen dingen meeneemt die je echt gaat gebruiken. Kies kleding waar je zoveel mogelijk aan hebt. Dus een leuk jurkje voor overdag dat het gecombineerd met een sjaal 's avonds ook goed doet. Haal koffers en reistassen uit de kast en controleer of ze allemaal nog in goede staat zijn. Snor je reisstekker op en stop deze direct in je koffer.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Twee dagen voor vertrek
Laat de koffers open in je slaapkamer staan en begin in te pakken. Zorg ervoor dat alle nodige wasjes al gedaan zijn voordat het te laat is. Neem wat vloeibaar wasmiddel mee in een klein flesje, zo kun je op vakantie een handwasje doen.

Schrijf je werkadres op de koffers zodat je thuisadres niet zichtbaar is tijdens het reizen.

3. HUISHOUDELIJKE TAKEN

Van te voren
Zorg ervoor dat de hond, kat en goudvis verzorgd worden en bestel geen dingen online die aan een leeg huis geleverd kunnen worden. Overweeg ook even welke rekeningen binnenkort betaald moeten worden en betaal belangrijke facturen van te voren. De veiligheid van je huis is vaak een zorg tijdens de vakantie dus stel orde op zaken dankzij deze tips en vertrek met een gerust hart.

Twee dagen voor vertrek
Maai het gras zodat de tuin er niet verlaten uitziet, stel timers in op lampen in huis en op je radio of koop een anti-inbraak licht dat er 's avonds uit ziet als het flikkeren van de TV.

Door teveel opruimen kan het huis er verlaten uit zien, maar zorg er in ieder geval voor dat laptops, computerspelletjes en ander elektronica uit het zicht liggen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279