Besteed dit jaar meer tijd met je gezin

Besteed dit jaar meer tijd met je gezin

Wij durven te wedden dat "ik zal de was serieuzer nemen" en "ik zal meer tijd nemen voor de was" geen onderdeel waren van je goede voornemens dit jaar. Ze zagen er waarschijnlijk meer uit als volgt: "Ik wil meer tijd besteden met mijn familie en vrienden" en "Ik trek meer tijd uit om de dingen te doen die ik graag doe en die belangrijk voor mij zijn". Dus we gaan je helpen met een paar tips.


Jij hebt als vrouw, moeder, partner, vriendin elk jaar veel op je bordje. Heb je ooit nagedacht over hoeveel tijd je elke dag doorbrengt met huishouden/werk/ouderschap/leren/jezelf/de kinderen?
Wat zie je dan? Besteed je genoeg tijd aan de dingen die je graag doet? Begin het jaar door dingen te vereenvoudigen, om tijd over te houden voor de belangrijke dingen.

Hou altijd het einddoel in zicht: je moet je leven gemakkelijker maken, zodat je kunt genieten van een gelukkig gezin en een comfortabel gezinsleven. Comfortabel moet altijd een hoge prioriteit hebben.

Gebruik een map/huishoudboekje met dagelijkse/wekelijkse roosters, controleijsten voor dagelijkse dingen, een gezinsagenda en takenlijstjes. Deze map of dit boekje moet op een centrale plaats in je huis liggen en toegankelijk zijn voor alle gezinsleden, zodat ze erin kunnen schrijven en datums kunnen veranderen.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Houd een wekelijkse bijeenkomst waarbij al je gezinsleden aanwezig zijn, waar je de taken en belangrijke datums bespreekt, zodat niets je tijdens de week kan verrassen en je beter en verder in de toekomst kunt plannen.

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen - als je gezin wil en kan helpen, laat ze dat dan doen!

We hopen echt dat we je geholpen hebben om de tijd te vinden voor... Ja, voor wat eigenlijk? Wat zou je het liefste willen doen met je tijd?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279