Moederdag activiteiten

Moederdag activiteiten

Plan met deze tips een leuke activiteit op Moederdag voor het hele gezin en maak van Moederdag een onvergetelijke dag!


Wat te doen op Moederdag: leg het moment vast

Moederdag is een goede manier om je moeder nog eens flink te verwennen en “Mama, ik hou van je” te zeggen. Een leuke manier om Moederdag te vieren en vast te leggen is om thuis een professionele fotograaf in te huren voor een fotoshoot. Wanneer iedereen zich aan een gezamenlijk thema houdt, maakt dit de activiteit op Moederdag nog specialer.

Een gezinspicknick

Een picknick met het hele gezin is ook een leuke activiteit voor Moederdag. Onze fantasie kan werkelijkheid worden door gebruik te maken van mooie kleden, champagne en het lievelingsgerecht van het gezin te bereiden of een grote barbecue te organiseren! Een leuke activiteit voor het hele gezin op Moederdag!

Een reis naar vroeger als activiteit op Moederdag

Tijdens deze activiteit op Moederdag kun je met het hele gezin langs de belangrijkste plekken uit jullie jeugd gaan om hierover verhalen te vertellen aan de kinderen: de school van vroeger, het park waar jullie heen gingen, de bibliotheek waar jullie studeerden voor examens en de plek waar papa en mama elkaar voor het eerst ontmoetten…

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

Maak een ballonvaart als activiteit op Moederdag

Wil je graag weten hoe de wereld er vanuit de lucht uitziet? Met deze Moederdag activiteit kun je niet alleen genieten van het prachtige uitzicht, maar hoogtevrees kan ook eenvoudig overwonnen worden door de aanwezigheid en steun van het hele gezin. Dat liefde geen grenzen kent is eenvoudig te ervaren door een ballonvaart te doen op Moederdag.

Buitenactiviteiten op Moederdag

Sporten en spelletjes doen in de buitenlucht zijn goede manieren om de familieband te versterken. Minigolf, volleybal, trefbal, hardlopen, badminton, voetbal, boemerang of frisbee: er zijn genoeg activiteiten die op Moederdag uitgeoefend kunnen worden, allemaal even leuk! Maak je vooral geen zorgen over vieze kleding tijdens deze leuke activiteiten, met Ariel zijn deze vlekken zo weer verholpen.

En wat zijn jullie tips voor activiteiten op Moederdag?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Vrouwen onder elkaar, praat mee!