5 onvergetelijke cadeaus voor Moederdag

Gezin
30/11/2018
Deze Moederdag laat jij alle clichés lekker links liggen. Jij kiest voor een ander soort cadeau: tijd! Wedden dat je moeder er dol op is?

Moederdag! Wat een fijne dag om je moeder eens extra in het zonnetje te zetten. Toch gooien we het vaak over dezelfde boeg en kiezen we voor cadeaus die niet bijster origineel zijn. Een bos bloemen of een klusje opknappen in huis? Been there, done that. Dit keer kom jij origineel uit de hoek en daar gaat Lekker in het Leven je bij helpen! Doe haar eens wat quality time cadeau. Daar wordt ze vast en zeker blij van. Maar hoe doe je dat dan, tijd cadeau geven? Wij zorgen voor inspiratie met deze 5 tips:


Maak tijd om met je moeder eens terug te blikken op jullie mooiste momenten. Ga er lekker voor zitten en pak er een fotoalbum bij. Of open eens die oude doos vol herinneringen. Een terugblik in de tijd laat de mooiste momenten herleven. Zo krijg je weer zin om nieuwe herinneringen te maken. Binnenkort een weekendje naar zee? Yes!

Tip: Zin om de handen uit de mouwen te steken voor Moederdag? Deze 4 DIY's zijn ideaal om foto's te bewaren en een leuk plekje te geven in huis. Makkelijk te maken en kost je (bijna) niets. Neem snel een kijkje!


Een uitstapje naar zee voor Moederdag? Top! En dat hoeft niet eens veel te kosten. Ga uitgebreid struinen langs het strand en kom tot rust door het geluid van de golven. Vergeet vooral je camera niet om de mooie momenten vast te leggen op de gevoelige plaat. Is de zee toch wat te ver? Dan is er is vast een leuk bos in de buurt waar je rustig kunt wandelen. Ook super!


Het ultieme tijdcadeau is ongetwijfeld een uurtje yoga per week. Schrijf je moeder in voor een workshop of leer haar thuis te mediteren via een online cursus of een goed boek. Een uurtje rust per week: elke moeder met een drukke agenda springt een gat in de lucht!


Een ander leuke activiteit om met je mama te doen? Winkelen natuurlijk! Het is een gezellig moment waarop jullie elkaar kunnen adviseren én de laatste verhalen vertellen.


Me-time? Je moeder weet vast niet wat haar overkomt! Een dagje samen shoppen of een uitstapje naar haar favoriete museum? De mogelijkheden zijn eindeloos. Net als het plezier dat je moeder aan deze dag gaat beleven.En jij? Wat is jouw ultieme moederdagcadeau?