5 ideeën voor gepersonaliseerde vaderdagcadeaus

Gezin
29/10/2019
In juni vieren we Vaderdag! Je vraagt je nu al af met welk cadeau je hem gelukkig kunt maken ...

Vaderdagidee 1: foto’s

Een cadeau met foto’s zal ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van elke papa toveren. Maak een collage van je mooiste foto’s en lijst ze in, of maak een fotoalbum met professionele afdrukken. Op internet vind je veel bedrijven die aan de hand van een opgestuurde foto gepersonaliseerde artikelen verkopen. Als je het liever eenvoudig houdt, laat je kinderen dan een lijst met stickers en verf versieren die je gebruikt voor het inlijsten van een prachtig familieportret.

Vaderdagidee 2: een toilettas op maat

Customize een mooie toilettas en vul hem met producten die hij het liefst gebruikt. Doe er ook een fles Head&Shoulders Male Care shampoo voor mannen en een douchegel bij. Als hij vaak een bad neemt, verras je hem met producten voor een ontspannend schuimbad. Houdt papa zijn gezicht goed gladgeschoren? Stop er dan ook een Gillette SkinGuard scheersysteem en scheerschuim bij. Draagt hij een baard, ga dan voor een crème of olie waarmee hij zijn baardhaar kan verzorgen. En tot slot doe je hem een supergave elektrische tandenborstel van Oral-B cadeau!

Vaderdagidee 3: een abonnement

Doe hem een abonnement cadeau, zodat er voor hem elke maand iets in de brievenbus valt. Natuurlijk kun je hem een abonnement op zijn favoriete magazine cadeau doen, maar waarom bedenk je niet iets originelers? Ga zoeken op internet en je vindt vast enkele abonnementen om cadeau te doen, zoals bioscoopbonnen, boeken, exotische koffie, planten, bier, wijn, chocolade, kaas of sokken. Je hoeft geen jaarabonnement te nemen, want veel bedrijven bieden tegenwoordig korte abonnementen aan van drie tot zes maanden.

Vaderdagidee 4: een handgemaakt cadeautje

Help je kinderen om zelf hun eigen vaderdagcadeau te maken! Versier een wenskaart, maak een schilderij met jullie handafdrukken, versier de potten die hij in de tuin zal gebruiken, personaliseer zijn beker met glasverf of maak heerlijke gebakjes, speciaal voor hem!

Vaderdagidee 5: een onvergetelijke activiteit

Voor Vaderdag doe je hem schitterende herinneringen cadeau! Als papa een avonturier is, laat je hem bungeejumpen of parachutespringen of neem je hem mee voor een paar rondjes racen op een circuit. Als hij meer houdt van rustige activiteiten, bied hem dan een massage aan of een dagje relaxen in een kuuroord.

En jij, heb jij ideeën voor een gepersonaliseerd vaderdagcadeau?