10 topcadeaus voor Vaderdag verzameld in één bonnenboekje

Gezin
3/06/2019
Maak voor Vaderdag eens een boekje met 10 originele activiteiten. Zo geniet papa extra lang van zijn bijzondere dag.

De beste papa ter wereld verdient het beste cadeau. Zoals dit leuke boekje met Vaderdagbonnen: ze kosten weinig tot niets en papa heeft er écht iets aan. Geen parfum of stropdas deze keer! Maar wel een carwash, een spabehandeling of een nachtje kamperen. Succes verzekerd!

Zo maak je het bonnenboekje

  • Print de cadeaubonnen
  • Knip de bonnen uit
  • Bind ze samen
  • Stop het bonnenboekje in een feestelijke envelop
  • Geef papa het boekje met Vaderdag

Vaderdagbon 1: Een familiediner@home

Nodig hem thuis uit voor een chic diner met alles erop en eraan. Wij hebben alvast wat inspiratie voor het versieren van de tafel! De kinderen kunnen helpen met koken en de lekkere gerechten opdienen. De afwas en de schoonmaak zijn achteraf zo gedaan met Dreft en Mr. Proper Ultra Power Allesreiniger Spray.

Vaderdagbon 2: Een avond qualitytime zonder scherm

Papa’s brengen na het werk graag tijd door met het gezin. Laat die tv dus eens uit en leg alle smartphones opzij. Gezellig bijpraten, een spelletje spelen of karaoke? Hier vind je nog meer leuke tips voor een geweldige avond vol activiteiten en fun.

Vaderdagbon 3: Een carwash deluxe

Een schone auto? Dat wil iedere papa. Met een lauw sopje, de stofzuiger en deze geniale carwashtips is zijn auto straks weer als nieuw. Verstop er als kers op de taart een Ambi Pur Autoverfrisser in voor een langdurig frisse geur.

Vaderdagbon 4: Hulp in de tuin

Is de tuin onderhouden een van zijn taken? Dan doet het hem vast veel plezier wanneer het hele gezin helpt met onkruid wieden, de tuinmeubelen schoonmaken en het gras maaien!

Vaderdagbon 5: Een weekend uitslapen + ontbijt op bed

Hij mag eens lekker in bed blijven liggen met verse broodjes, croissants en zijn favoriete weekendkrant of tijdschrift! Een glas vers sinaasappelsap of een goede kop koffie staat natuurlijk ook op het menu. Geknoeid op het beddengoed? Dat is zo weer schoon met Ariel.

Vaderdagbon 6: Een nachtje glamping in eigen tuin

Kamperen onder de sterren kan ook op een doordeweekse dag of in het weekend. Dus: zet een tent op in de tuin, zorg voor zachte slaapzakken en een luchtbed. Zo heeft papa een instant vakantiegevoel!

Vaderdagbon 7: Een datenight met mama

Hij kiest de datum, jij plant een onvergetelijk avondje uit! Ga naar de bioscoop om die nieuwe kaskraker te bekijken. Trakteer hem op een etentje in zijn lievelingsrestaurant. Of regel kaartjes voor een theatervoorstelling of een optreden van zijn favoriete band.

Vaderdagbon 8: Een ontspannende spabehandeling

Niet alleen vrouwen houden van wellness. Papa’s ook! Trakteer hem dus samen met de kids op een ontspannende avond. Zet sfeervolle achtergrondmuziek op, geef hem een voetbad, gevolgd door een voetmassage en een pedicure. Wedden dat papa slaapt als een roos en ’s ochtends bruisend van de energie wakker wordt?

Vaderdagbon 9: Een fotoshoot

Af en toe is het tijd voor een familieportret. Ga op zoek naar een originele locatie en vergeet niet om je selfiestick mee te nemen! Maak vervolgens een minifotoalbum, laat de beste foto’s op groot formaat afdrukken en geef ze een ereplaats in huis.

Vaderdagbon 10: Een festivaldag met het gezin

In de zomer zijn er heel wat gratis muziekfestivals waar je met het hele gezin naartoe kan. Laat papa kiezen: wereldmuziek, rock of jazz? Binnen 5 minuten vind je op Google de leukste festivals in de buurt.

En jij, welke plannen heb jij voor Vaderdag?