Hoe vind ik de perfecte tussenseizoen jas?

Beauty
27/04/2020
De juiste jas maakt je look compleet, zeker in de herfst. Hij flatteert je silhouet en is de sleutel tot de slimme meerdere laagjes-aanpak; de beste manier om met onvoorspelbaar herfstweer om te gaan.


Lichte jas

Deze lossere stijl past goed bij rondere dames en is ideaal bij zachter weer omdat hij goed te dragen is over een lichte outfit. Kies een neutrale of flatterende pastelkleur voor wat zomerse flair in je ensemble. 

Simpele jas met riem
Deze wollen jas heeft slimme, verborgen knoopjes en een grote, getailleerde riem voor een slank silhouet dat er netjes en professioneel uitziet. Een chique bruintint is perfect voor deze herfst. 

Gebreide jas
De zachte lijnen en taps toelopende zoom van deze jas zijn een geweldige manier om wat vorm te geven aan een rank lichaam. Handig om te weten: gebreide jassen kun je makkelijk opgevouwen opbergen.   

Eclectische print jas
De klassieke, getailleerde lijnen van deze kleurrijke en vrolijke jas werken voor bijna iedere lichaamsvorm. Houd het bij slanke lijnen als je voor een opvallende, kleurrijke jas kiest.  

Trenchcoat met print
De trenchcoat is een tussenseizoen must-have: deze lichte, stijlvolle regenjas staat voor vlotte, herfstachtige elegantie. Maar een regenjas hoeft zeker niet beige te zijn - waarom niet voor een grote bloemenprint gaan? Patronen werken het beste op een lang, slank lichaam. Heb je wat meer curves, ga dan voor een flatterende effen kleur zoals blauw, olijfgroen of koraal.