Voordelig en slim shoppen voor een nieuwe garderobe

Voordelig en slim shoppen voor een nieuwe garderobe

Het is altijd lastig: hoe kun je je garderobe updaten zonder al te veel geld uit te geven? De winkels hangen vol met nieuwe dingen en er hangt iets in de lucht - een drang om jezelf te vernieuwen. Een drang die je onmogelijk kunt weerstaan. Maar is dat wel waar?


Luister naar je hart, maar overleg met je verlangen. Zo doe je dat:

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
  • Ontwerp je kleren opnieuw - je kunt op het internet eindeloze trucs vinden hoe je je oude kleren weer uniek en trendy kunt maken, bijvoorbeeld je lange shirt wordt een jurk, je sjaal wordt een rokje. Wees niet bang om de oudere stukken in je klerenkast tot iets nieuws te restylen. Dat is echt de goedkoopste manier, en ook een bevredigende trucje.
  • Geloof in accessoires – één accessoire kan je een geheel nieuwe stijl geven en de lang vergeten kleren achterin je kast omtoveren tot een fascinerende outfit. Waag het om te overdrijven en durf iets extravagants te dragen.
  • Koop tijdloze stukken - val niet altijd voor de nieuwe kleuren. Je weet zelf precies wat je het beste staat. Seizoenen veranderen, maar je smaak hoeft niet telkens te veranderen wanneer je een nieuwe collectie tegenkomt. Het is beter als je kledingkeuze bepaald wordt door je ervaringen en niet door de trends. Kleren maken niet de vrouw - eerder het tegendeel.
  • Zorg dat de kleuren van je kledingstukken behouden blijven - draai ze binnenstebuiten bij het wassen, vermijd te veel zonlicht en was bij lage temperaturen.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279