Tips voor herfst-proof outfits

Tips voor herfst-proof outfits

Met het voortdurende veranderende weer is het niet altijd eenvoudig om een perfecte outfit te kiezen in de herfst. Gelukkig is er voldoende keuze! Hierbij enkele ideetjes voor de perfecte herfstoutfits.
Ga je voor actie?

Draag comfortabele stukken in luchtige stoffen op actieve dagen. Als je altijd druk bezig bent en geen tijd hebt om na te denken over je look, mix dan neutrale kleurpaletten voor een afgewerkte look. Denk aan een lichte driekwart broek met een wit zomerkleedje dat je als hemd kan dragen over een grijs topje. Werk af met een leren schoudertas of handtas en een opvallende ketting. 
Hou je van een professionele look?

Niets straalt meer professionaliteit uit dan een tweedelig pak, en met een jaren ’50 styling ben je helemaal ‘on trend’. Kies een modern, vrouwelijk mantelpakje met korte mouwtjes en interessante snit. Combineer met een zacht, los bloesje.  


Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Do de colour blocking!
Geniet van dé trend van het seizoen met sterke en felle kleuren. Als van top tot teen colour-blocking een beetje teveel van het goede is voor je, onderbreek het dan met een neutraal stuk zoals een witte of zwarte rok. Je perfecte accessoire? Opvallende nagels natuurlijk! 
Wild voor prints?

Drukke prints zijn niet voor muurbloempjes, maar een bedrukking met elan dragen kan iedereen. Deze A-lijn jurk met een kleine print is perfect voor alle lichaamsvormen. Draag met een riem als je je taille wilt accentueren. Kies één kleur als tegenhanger voor je prints, of als je je echt dapper voelt, kan je jouw look ook met een jasje of sjaaltje in een andere print afwerken!  

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven