Te laat voor een feestje? Geen paniek!

Te laat voor een feestje? Geen paniek!

Je moet naar een feest, je bent te laat en je hebt geen team van stylisten om je heen? Geen punt.


Sterker nog: het kan héél sexy zijn om er juist wat gehaast uit te zien! Dus als de oppas er al is en al je partykleren nog in de kreuk zitten, is er altijd nog hoop …

Lees hier meer over de sluiproute naar een glamoureuze uitstraling:

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid
  • Blijf kalm. Neem een korte douche - minder warm dan je gewend bent – zodat je niet oververhit en plakkering op pad gaat. En gebruik wat body lotion voor die mooie glans…
  • Verander je look in een paar seconden. Het snelste lukt dat met je haar. Als je het normaal lang draagt, steek het dan eens op. Een chignon of Franse knot zien er al snel geweldig uit. Zeker als je het een paar keer oefent, duurt het niet meer dan een paar minuten. Tip: het gaat zelfs makkelijker als je ’s ochtends je haar al hebt gewassen, dus dat scheelt weer wassen en drogen!
  • Kies een eenvoudige, maar effectieve outfit. Een sexy jurkje met een flitsend patroon en een paar hoge hakken is een party outfit bij uitstek – en heb je zo aangetrokken.
  • Vermijd de filmsterrenlook. Doe kalm aan met opmaken. Gebruik een gekleurde dagcrème in plaats van een ander tijdrovender ritueel. Geef je wenkbrauwen een strakke lijn met een dunne waas vaseline. Als je haast hebt, maak je je ogen evengoed oogverblindend met alleen eyeliner en mascara. En als finishing touch een lipgloss voor op je lippen.

Styling tip:
bespaar tijd op strijkwerk en hang je jurk in de badkamer als je je gaat douchen: eventuele kreukels zullen door de stoom vanzelf weggaan.


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279