Stijlvol moeder zijn: van 20 to 40 jaar en verder…

Stijlvol moeder zijn: van 20 to 40 jaar en verder…

Moet je jong zijn om er goed uit te zien? Onzin! Met een paar nuttige tips pas je gemakkelijk je stijl aan en zie je er altijd geweldig uit, ongeacht de hoeveelheid kaarsjes op je verjaardagstaart…


Herinner je je de tijd dat een briefje van tien en vooral grenzeloze brutaliteit ruim voldoende was voor een duizelingwekkende nieuwe look? Toen je in de 20 was kon je zo ongeveer alles dragen - elke stijlbreuk werd je vergeven vanwege het simpele feit dat je het lef had om ’t te doen.

Ook je stijl groeit mee
stijlvol_moeder_zijnMet het vergaan van de jaren zal je interesse om er goed uit te zien waarschijnlijk niet zijn veranderd. De manier waarop je je kleedt ongetwijfeld wél. Het mooie is dat jezelf kleden op dit moment zeker zo leuk, zo niet nog leuker is dan in het begin van je jeugd.

Vrouwelijke dertigers en veertigers, maar net zo goed vrouwen die ouder zijn, hebben meer dan ooit toegang tot designers mode en de juiste boetiekjes om zich een hippe en trendy outfit aan te meten die past bij hun leeftijd. Als sexy en zelfverzekerde vrouw in de bloei van haar leven heb je waarschijnlijk een beter omlijnd beeld van wat bij jou past dan toen je jonger was. En kun je inmiddels met een boog om de bergen goedkope rommel heen lopen en investeer je je geld in kwaliteit die een paar jaar meegaat.

Pas je kleding aan
Je zou denken van wel, maar toch is het niet alleen je figuur die je kledingkeuze doet veranderen. Er is ook een praktisch aspect. In je twenties worstelde je met duivelse dilemma’s als het ging om wat je aan moest doen als je ging dansen. Maar de jaren verstrijken de wijsheid wordt groter. Dan veranderen vragen als ‘kom ik met deze outfit backstage’ vanzelf in’ is het warm genoeg’ of ‘mag dit in de wasmachine?’.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

stijlvol_moeder_zijnLaat je echter vooral niet weerhouden om nieuwe looks te proberen. Maar voordat je je in een hele nieuwe stijl stort, kijk eerst even in de kast of de rest van je garderobe er ook bij past. Want we begrijpen dat je deze zomer bepaalde, wel erg sexy trends aan je voorbij laat gaan. Alleen met een kanten bloesje en de juiste panties laat je wél mooi zien dat de laatste mode niet aan je voorbij gaat!

Bovendien: ben niet bang voor kleuren. Teveel vrouwen vallen terug op een zwarte garderobe omdat het veilig en makkelijk te combineren is, maar ‘colour blocking’ – twee of drie uitgesproken kleuren tegelijkertijd dragen – is een goede manier om zowel je garderobe als je look een nieuwe impuls te geven.

Hou ’t in de gaten
Blijf op de hoogte door jezelf af en toe een glossy modemagazine cadeau te doen of, als alternatief, door rustig langs alle etalages van de échte topmodezaken te lopen. Websites als www.asos.com en www.net-a-porter.com laten je alles zien over de laatste trends. Vergeet alleen niet dat er altijd dingen blijven waar alleen de jongsten mee weg komen. Want al is je figuur nog zo strak, er komt een leeftijd dat je je moet afvragen of dat minirokje – al dan niet in combinatie met het haltertopje – nog wel verantwoord is…


Ontdek al onze mode & beauty tips op Style United

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279