Stijltips: hoe draag je een pareo?

Stijltips: hoe draag je een pareo?

Een pareo (of sarong) is een echte must-have voor het strand: het is niet altijd even eenvoudig om er stijlvol uit te zien aan het strand of het zwembad, zeker als je je wat minder zelfzeker voelt in je bikini! Lekker in het Leven geeft je vijf manieren om een pareo te dragen zodat je er altijd stijlvol uit ziet.
Draag je pareo als een jurkje: dit werkt voor alle lichaamstypes, is supervrouwelijk en makkelijk te dragen.Wikkel de pareo om je heen en knoop hem boven je borsten vast, kies dan één van deze stijlen:

Strapless jurkje: pak de twee uiteinden van de pareo en knoop ze nog eens vast op je rug.Schik de pareo mooi rond je borsten zodat hij er uitziet als een stijlvol zomerjurkje.

Voor een elegantere stijl, kun je de pareo rond je nek wikkelen: draai de twee uiteinden van de pareo in elkaar.

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Neem de twee 'bandjes' en strik deze achter je nek. In dit supermooie sarongkleedje heb je een prachtig figuur en het verbergt de heupen. Knoop hem niet te strak om rode striemen te vermijden.

Nog een creatieve en praktische manier om jezelf te bedekken met een pareo: draag hem als een rokje! Je kunt hem op deze manier zelfs buiten het strand dragen met een leuk topje.

Begin op je heupen en wikkel de pareo twee keer rond je middel.

Neem de twee uiteinden en draai de stof zo dat er een plooi ontstaat aan de voorkant van je rokje.

Werk je rokje af door de twee uiteinden tussen je huid en de stof te stoppen. Een simpele techniek voor een rokje dat je de hele zomer door kunt dragen.

Niemand zal deze zomer jouw stijlvolle strandcharmes kunnen weerstaan!

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Een nieuwe coupe? Laat je inspireren...