slimmer-kopen

Slimmer kopen

Wil je slimmer en sneller kunnen shoppen? Wij hebben 5 tips voor je waardoor je een superverstandige shopper wordt.


Het is tijd om de mythe dat alle vrouwen van shoppen houden voor eens en voor altijd te verbannen. Voor veel vrouwen is het namelijk een ware nachtmerrie om van de ene naar de andere winkel te rennen. En al helemaal als je ook nog je kinderen bij je hebt. Daarom hebben we 5 tips voor vrouwen die tijdens het online shoppen niet kunnen vinden wat ze zoeken en genoodzaakt zijn de stad in te gaan.

5 tips voor slimmer kopen

Beslis wat en waar
Besluit voorafgaan aan het shoppen wat je wilt gaan kopen en naar welke winkels je daarvoor moet. Zo hoef je geen tijd en energie te verspillen aan het onnodig op en neer lopen door de winkelstraat. Eigenlijk begint het slim shoppen nog voor je besluit wat je wilt gaan kopen. Geen enkel kledingstuk zal namelijk goed passen als je niet lekker in je vel zit. Doe je haar, spuit wat parfum op en gebruik je favoriete lippenstift. Zo weet je zeker dat het onflatterende licht in de paskamers jou niet gaat weerhouden je perfecte item te vinden 

Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Stel grenzen als je kinderen mee gaan winkelen
Wanneer je kinderen mee naar de winkels gaan is het belangrijk dat je vooraf met hen afspreekt dat jullie maar naar een gelimiteerd aantal winkels gaan. Een maximum van 5 winkels past het beste binnen de slim shoppen strategie. Zorg dat ze boeken of spelletjes meenemen om zichzelf bezig te houden wanneer jij aan het passen bent. 


Vermijd paskamers
Een slimme manier om tijd te besparen tijdens het winkelen is het vermijden van de paskamers. Koop een aantal verschillende kledingstukken en pas ze thuis in alle rust. De meeste winkels hebben tegenwoordig een ruim ruilbeleid. Check dit wel voordat je al je aankopen mee naar huis neemt en je geld niet meer terug kunt krijgen. Daarnaast is thuis passen ook erg slim omdat je er dan gelijk achter komt of je nieuwe kledingstukken bij je huidige garderobe passen.

Pas schoenen altijd twee keer
Wanneer je schoenen gaat kopen pas ze dan altijd twee keer: één keer in de ochtend en één keer in de avond. Je voeten worden namelijk gedurende de dag wat dikker. Hierdoor is het erg slim om zowel ’s ochtends als ’s avonds te passen zodat je zeker weet dat je schoenen altijd lekker zitten. Mocht je hier geen tijd voor hebben, dan kan je dit ook altijd binnenshuis doen en ze alsnog ruilen wanneer ze niet lekker zitten.

Koop er meer dan één
Wanneer je iets vind dat volledig naar jouw smaak is, koop er gelijk nog eentje! Dit geld in het speciaal voor items waar je al een tijd naar op zoek bent, zoals een mooie zwarte jurk. En deze nieuwe items houd je natuurlijk extra lang mooi met een goed wasmiddel.

Wat is jouw gouden tip voor slimmer shoppen? Deel het met ons

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Vrouwen onder elkaar, praat mee!
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279