Slimme aankopen doen tijdens de koopjes: tips en advies

Slimme aankopen doen tijdens de koopjes: tips en advies

Slim kopen, dat is de beste manier om te besparen, zonder af te zien van het plezier van de koopjes: kies de juiste artikelen!


Mooie spulletjes op de kop tikken voor een habbekrats, dat is altijd leuk. Als je je ten minste niet laat verleiden onzinnige dingen te kopen die je niet nodig hebt! Ontdek onze trucs en tips om slim te kopen en goed van de koopjes te genieten, zonder spijt achteraf.

Waarom zijn de koopjes zo leuk om te doen?

Koopjes hebben een haast magisch effect: je kunt bijna niet anders dan je er hals over kop in te storten. Waarom trekt het je zo aan?

 • Als je leuke koopjes op de kop weet te tikken, voel je je intelligent. Als je spullen vindt die je nodig hebt terwijl je er minder voor betaalt, spaar je immers centen uit!
 • Je overtuigt jezelf ervan dat je behoefte hebt aan die voordelige aankopen. En als je hard gewerkt hebt, heb je die leuke beloning ook verdiend…
 • Vooral als je dat ene, onweerstaanbare kledingstuk hebt gevonden dat je perfect staat en je een unieke look geeft. Waar of niet?
 • Bovendien getuigt het van je zin voor verantwoordelijkheid als je een geweldige slag hebt geslagen tijdens de koopjes, want je hebt de kans gegrepen op een super voordelige aankoop.
Registration

Word lid van Lekker in het Leven en geniet van exclusieve aanbiedingen!

Word lid

Wees slim en koop nuttig!

Als je op intelligente manier koopjes doet, kom je thuis met het gevoel te hebben gewonnen bij een schatjacht. Maar als je eraan begint zonder eerst even na te denken, riskeer je thuis te komen met veel meer dan je eigenlijk had willen kopen. Neem dan ook de nodige voorzorgsmaatregelen om slim te kopen en win op alle fronten: wijze keuzes met nul overbodige uitgaven!

 • Schrijf van tevoren even op wat je precies zoekt, in een volgorde van meest naar minst belangrijk. Tijdens het shoppen houd je je aan je lijstje. Slim kopen vergt immers een minimum aan discipline!
 • Leg ook van tevoren het bedrag vast dat je wilt en kunt uitgeven in de koopjes. Daarmee vermijd je eventueel van je lijstje af te wijken, zonder extra uitgaven te doen waar je achteraf spijt van krijgt.
 • Neem een kijkje in je favoriete boetieks voor de koopjes beginnen en pas de dingen die je leuk vindt: daarmee win je tijd wanneer de koopjes eenmaal beginnen.
 • Ga niet alleen op jacht tijdens de koopjes. Een bondgenoot kan je enthousiasme in goede banen leiden en je helpen datgene te vinden wat je echt goed staat.
 • Opgelet: tijdens de koopjes hangt je in sommige winkels al een deel van de nieuwe collectie. Laat je niet meeslepen en concentreer je voorlopig alleen maar op de koopjes.
 • Vergeet niet dat je de spullen die je in de uitverkoop hebt gekocht niet kunt inruilen: iets wat vuil of beschadigd is, neem je dus best niet mee.

Nu je hoofd staat naar slimme aankopen, weet dat je aan Dreft , een zowel doeltreffend als zuinig afwasmiddel hebt waar je veel langer mee doet, zodat je ook op die manier geld kunt besparen!

En jij, wat zijn jouw tips om slim te kopen?

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

Fairy83

Fairy83

gemeld

Juist niet met een bondgenootje shoppen. Rustig alleen, de winkels die jij in wilt, op jou tempo en als jij iets niet leuk vind hang je het terug (terwijl als je vriendin zegt nee joh staat leuk, dan koop je het)

 • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279

Door Swiffer is er meer tijd voor leuke dingen!

Door Swiffer is er meer tijd voor leuke dingen!

"

Inmiddels is iedereen druk in de weer met Swiffer en zijn ze allemaal erg enthousiast! Wat een stof verzamelen we toch elke dag weer. Gelukkig met de Swiffer stofvangers is alles zo weer stofvrij. Echt TOP zo houden we tijd over voor de leuke dingen!

"

Door Ambassadeur
Netske