Slim shoppen...in je eigen kledingkast

Slim shoppen...in je eigen kledingkast

In de huidige economische situatie heeft iedereen wel gehoord van slim winkelen, tenminste als je al winkelt, want als je een krap budget hebt kijk je waarschijnlijk meestal alleen maar in de etalages. We willen je in plaats daarvan laten kennismaken met een nieuwe vorm van winkelen: winkelen in je kledingkast!


Je hebt geen recessie of bezuinigingen nodig om te beseffen dat het opnieuw uitvinden van een bestaande garderobe de slimste manier van winkelen is voor een vrouw in de 21e eeuw. Er is altijd wel iets in je garderobe dat misschien wel het beste stuk is, een vergeten schat, een stuk dat de leegte vult die je zou kunnen voelen waardoor je de neiging krijgt om naar de winkel te gaan voor iets nieuws.

Je kunt je kleding opnieuw ontwerpen, of nieuwe outfits bedenken - je kunt op het internet eindeloze trucs vinden hoe je van je oude kleren iets kunt maken dat uniek en trendy is, bijvoorbeeld je lange shirt veranderen in een jurk of je sjaal in een rok. Wees niet bang om de oudere stukken in je klerenkast tot iets nieuws te restylen. Dit is echt de goedkoopste manier en ook een bevredigend trucje.

Houd je tijdloze stukken goed door op de juiste manier voor ze te zorgen, en draag ze op 3 tot 4 verschillende manieren in verschillende combinaties. Als je iets koopt, kies dan altijd voor klassieke basisstukken. Op die manier hoef je om bij te blijven met de modetrends die komen en gaan, alleen maar accessoires te gebruiken, en één accessoire kan je al een volledig nieuw uiterlijk geven.

Bestel je gratis doseersysteem!

Bestel je gratis doseersysteem!

Slechts één bestelling per jaar. Gelieve een leveringstermijn van 6 weken in acht te nemen.

Geselecteerd proefmonster
Kies dit proefmonster niet
Proefmonster al besteld

Soms kan zelfs een fris gewassen, heerlijk geurend ouder artikel uit je kast je het gevoel geven dat je iets nieuws draagt.

Het enige wat je nodig hebt is een hulpje om in je klerenkast te winkelen. De basis van opnieuw ontdekken is netheid. Netheid staat gelijk aan zorg en een lange levensduur voor je kleren. Probeer Ariel en Lenor. Zij zorgen dat je kleren zo onberispelijk schoon worden en heerlijk ruiken, dat je ze steeds weer opnieuw kunt dragen. Op die manier kun je je look zo vaak wijzigen als je zelf wilt. En niemand zal weten of wat je draagt gloednieuw is of dat het rechtstreeks uit je kast komt. Ariel word je allerbeste partner om te winkelen in je kledingkast.

Dus het is tijd om het kijken naar etalages te vergeten en in plaats daarvan te kiezen voor winkelen in je kledingkast. Open je kledingkast en kijk er eens goed in rond. Ontdek je klassieke stukken opnieuw. Het maakt niet uit of je kiest voor iets dat je eerder nog niet durfde te dragen (misschien was je zelfs vergeten dat het bestond), of iets dat je doorlopend draagt.

Bevestig je persoonlijke gegevens

Vul de gevraagde gegevens hieronder in om je aanvraag af te ronden

dsminneboo

dsminneboo

gemeld

Dit is inderdaad een goeie tip! ik heb veel oude stukken in mijn kast en het wordt tijd dat ik deze uit de motteballen ga halen

  • melden
Like, deel of geef je mening over wat je leuk en niet leuk vindt op Lekker in het Leven
Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

Met Swiffer géén stof dat meer ronddwarreld!

"

Sinds ik Swiffer heb getest, wil ik niets anders meer. Ik gebruikte een zachte doek voor de meubels en de vloer, maar kon de volgende dag weer opnieuw beginnen en dat is met Swiffer niet, want er is geen ronddwarrelend stof meer!

"

Door Ambassadeur
mirjamnl1112279